Scudo Sports

Bir bisikletçi nelerden hoşlanmaz?

Her bisikleti kilitlediğinde çalınacak korkusu ile iki dakikada bir kontrol etmek.
Özellikle uzun ve orta uzun turlarda karşımızdan esen rüzgar.
Yerli yersiz her yerden havlayarak kovalayan köpek veya köpekler.
Güzel bir havada sürerken havanın birden kapatıp yağması ve tabiri caizse donuna kadar ıslanmak.

• Beğen
Tepkiler: Biltekin
Scudo
Geldigini gordugu halde hala kaldirimdan inmekte israrci olan yayalar. Ne iciyorlar bunlar, cok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: mesutmutlu
Soldan gelip önüme geçerek sağa dönmeye çalışan (Bu esnada da bana ''ne yapıyorsun sen'' bakışı ve el hareketi yapıyor) araç sürücülerinden nefret ediyorum. Alev makinesi ile tütsülemek geçiyor içimden.

@Kuzey Ege
ben direk çarpıyorum erkek ve büyükse,
bisiklet yolunda msj yazarak giden, ya da görse de yol vermeyenlere çarpıyo ya da tlfonunu düşürüyorum.
geçen gün kızın birinin elinden kahvesini alıyordum ki, tam tutamadım döküldü :)

tabii ki daha insanca davranmak isterdim :( ne yazıkki öyle bi dünya yok. "bisiklet yolu" diyosun, alttan almazsan kavgaya dönüşecek. ben ne mevlanayım ne çoban, ne uğraşıcam, çarpıyorum eminim bi dahaki bisikletli geçerken 3 kat dikkat ediyordur

@Tasogare
valla ben de vurup geçeyim diyorum bazen de, kendim düşücem, moralim bozulacak, kavga çıkacak vs vs vs biz suçlu olucaz yayaya çarptı vs, lan bas git ya diyorum, ama dememek lazım tabii.

yok düşmiicek şekilde vuruyorum, ya bakakalıyor ya da küfrediyolar. hem kavga çıkartmak da iyi değil, böylesi daha iyi, yakalayamıyorda, zaten ivedilikle yolu boşaltıyorlar şaşkınlığı attıktan soora

Hocam yaz geldi yerini kisa vericek[emoji23][emoji23]

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Hologram
20160622_192306.jpg boyle hatalarin olmasindan hoslanmaz .sizde de jantin birlesme yerinde cikinti var mi

@emrthknr hocam bisikletten anlamayan adamdan ne sormasini bekliyosun alemsin

• Beğen
Tepkiler: Tasogare
:koptum::koptum:

Bu arada jantlariniza bakabilceniz mi size zahmet

Birlsim yerlerinde cikinti varmi diye

var canım bizde de var ne yazık ki :) tek parça alu jantlarda olmuyor ancak. yalnız seninkinde fark biraz fazla, ince el işçiliği olan birine götür zımparalattır, sen yapma!

ayrıca olup olmadığını anlamak için janta bakmıyoruz frene basıyoruz ;)

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Eywallah kardesim

Yani fabrikayi aramiyim yeni jant falan istemek icin 2 saat derdimi anlatmiyim vallaha kulaga hos geliyor :)

Ancak zimparaltirsam papuclar zimparali yere gelibce cizilmez mi

Geri