Scudo Sports

Bir bisiklet kazası ve olekranon kırığı

Scudo
Geçmiş olsun. Empati kurmama yetecek bi kaza bende geçirmiştim ve hala iyileşmedi. Mazgala girme sonucu sol elimi yere doğru tutup kendimi korumak isterken baş parmağımı ters yöne zorlamışım ve tam eklemde saç teli boyutunda bi parça kırılmış ve dik bi açıyla duruyor. Ufacık bi parça ve müdahale çok çok zor. Bazen su şişesinin kapağını açamıyorum. Ve olayın ciddiyetinin farkında olmak gerekli. Umarım bu tarz ağır kazalar hep uzak olur bizlerden...

Çok geçmiş olsun Allah seferinden korusun ve en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmasını dilerim.

@lombardo

Çok geçmiş olsun, Kasım ayında ben de benzer bir kaza yaşadım köprücük kemiği sorunu nedeniyle 1.5 ay uzak kaldım, sonrasında nerede hata yaptım diye sorgulamaya başladım.

Bu kazanın olduğu yer eğimli olmayan bir iniş ise arabalar nasıl kaza yapmıyor, açıkçası tam anlayamadım; yolun üzerinde merdiven basamağı gibi bir bozukluk mu var, İstanbul'un neresi?

Çok çok geçmiş olsun..

@Bahadır Gürel

büyükçekmece sahil. aslında özellikle bisiklet yolu olarak ayrılmış bir yer yok; karşıdaki (anadolu) bisikletseverleri bu konuda hep biraz daha şanslı bulmuşumdur. mesela oradaki; yanlış bilmiyorsam pendik civarlarından kadıköye kadar olan bisiklet yolu. aynı mesafeyi burada yapsanız farklı yerlerde parça parça olmak üzere ancak üçte biri bisiklet yoludur ve avcılar ya da daha uzaktan ist.a doğru geliyorsanız küçükçekmece gölünü geçinceye kadar bir noktada mutlaka e5 yanyola çıkmak zorundasınızdır vs..

ama işte benim durumumda.. Kaza yeri, araçların girebileceği bir yer değil. insanların yürüdükleri bir nevi kordonboyu. ama ben sabah yaptım balıkçılardan başka kimse yoktu. araç yok-yaya yok kendi kendime yaptım. kaza işte :(

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Gürel
@lombardo
Merhaba abi
Öncelikle çok geçmiş olsun.

Geçen hafta Cuma günü ögleyin hafiften yerler ıslaktı.
Lastiklerimi de yeni degistirmistim yol tutusuna cok hakim değildim.
Bisikleti kavsaktan donerken hafiften yatırdım ve kaydım düştüm.
Sol kol Olekranon kemigim kırılmış.
Parçalı kırık değilmiş.
İste aynı aksam ameliyata aldılar.
Plak vida (halk arasında platin galiba) taktılar.
Ameliyat agrım bu gün geçti sayılır.

Abi bikac sorum olucak.
Sana takılan platin çıkarıldı mı?
Çıkarıldıysa kırıldiktan ne kadar zaman sonra?
Kolunu eskisi gibi kullanabiliyor musun?
Ameliyat izleri kaldı mı?
Tavsiyelerin var mı?

@BJKERAY45
@eren cerciz
@Mustafa Kıral
@vercenik
Abilerim Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

Geri