Scudo Sports

Bir bardak kolanın dakika dakika zararları!...

@tolgayalcin

Canım çekti evde soda yok ,ah ah... :)
Yarım limon üzerine buz gibi soda iyi gider,abartılmazsa göreceli olarak faydalı sayılır.

• Beğen
Tepkiler: tolgayalcin
Scudo
@Mutlu Çelimli

doğru :)

Hele hasta olup istifra ederken ağzınıza gelen mide özsuyunun ne kadar yakıcı olduğunu bilirsiniz oradan bi karşılaştırma şansımız olabilir.

Ben wc temizlemeyi denedim hiç etkisi olmadı, hani şu meşhur zararlardan bahsediyorlar ya, dişi eritme meselesi var bi de, hiç ağzında kolayı günlerce bekleten var mı ? :D

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Özkara
Kim ne derse desin vazgeçemiyoruz. Bence diş eritme, kola içine et koyma gibi şehir efsanelerine gerek yok. Kolanın pek masum birşey olduğu söylenemez. En basitinden içinde karbondioksit içeriyor. -hani şu solunumla sürekli atmakta olduğumuz-
Mümkün olduğu kadar az tüketmekte fayda olduğunu düşünüyorum ama olduğu zaman 1 litreyi çok rahat içebilen biriyim.
Yatılı okullarda okuyan dostlarım bilirler yatakhanelerin biricik içeceği koladır. Birkaç saat içerisinde 3 arkadaş 8 lt kola ve sanıyorum 3 büyük paket cips yemiştik. Ve ardından uyku tabi ki... Sabah midemde duyduğum ağırlığı tahmin edemezsiniz.
Sağlıklı günler..

• Beğen
Tepkiler: Ali AKTAŞ
Cok tuketmek zararli gercekten ama nedense ben de koladan vazgecemeyenlerden biriyim..:D

Geri