Scudo Sports

Bir aşk anatomisi: bisiklet ve evlilik...

@Kerem Özbayrak
Bu "benim odam" mevzusunu biraz açabilir misiniz? :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Anlamıyorum arkadaş bu hanımları . Ya senin her zaman dibinde bitecek değilim ya . Her saat seni övecek , sevecek değilim ya . Bırak biraz keyfime bakayım . Kafayı dağıtmak için bisiklet tamir edem , çıkam dağlara yollara taşlara vuram kendimi . İçimdeki canavar iki türlü . Birini sen söndürüyon anladık (siz anladınız) ya diğeri n'olcak? Gezme ihtiyacımı, kaslarımda biriken enerjiyi at diyen , uzun yollar seni bekliyor diyen canavarı sen mi durduracan ey hanım ? Tabi ki de o sen değilsin . Bisiklettir o benim için Ha şüphen olmasın bisiklet olmasa illaki başka bir takıntım olurdu . Bak seninle çocuğumla hiç mi ilgilenmiyorum? Eğer öyle düşünüyorsan söyle . Yok düşünmüyorsan 1-2 saat bisiklet sürmeme karışma . Beni bisikletten mahrum bırakırsan bende seni senin istediklerinden mahrum bırakır ödeşmeyi sağlarım ona göre . Aferin şöyle yola gel hadi annengile gidelim yalnız sen arabayla ben bisikletle gitmek şartıyla .

43 Yıl Önce, Her Şeyini Satıp Hindistan’dan İsveç’teki Sevgilisine Gitmek İçin Bisiklet Aldı
İstanbul'da 2 yıl önce evlendiği Burak Z.'nin kendisine ilgisiz davrandığını belirten Yağmur Z. ilginç bir boşanma gerekçesiyle mahkemeye başvurdu. Yağmur Z. "Eşim sürekli bisikletiyle vakit geçiriyor. Bisikletiyle arasında farklı bir bağ var. Her gün salonun ortasında bisikletini siler, temizler, tamir eder. Bu normal bir bağlılık değil, resmen aşk yaşıyor" diyerek boşanma davası açtı. "Psikolojim bozuldu, çok yıprandım. Hiçbir şeyim kalmadı" diyen Yağmur Z., 400 bin TL tazminat talep etti.

Öyle bedavaya iş yok. Madem haftanın bir tam gününü bisiklete ayırmak istiyorsunuz o zaman bonus toplayacaksınız. Sağlam bonusu olanlar çıkış vizesini kapar. Benden size tavsiye bol bonus bırakan işlere yönelin. Arada akşam yemeğine çıkın sonra efendime söyleyeyim seneyi devriyeleri atlamayın. Artık elektrik süpürgesi tutmak ortalığı düzenlemek vesaire azda olsa sürekli bonus getiren aksiyonlar. Bizde işler böyle dönüyor.

@uguryilmaz144
Problem mi? Problem çıkmayacak emin olabilirsin. Daha doğrusu çıkacak olan şey problem değil:D Ona problem denemez:D o kadar basit değil:D

Yalnız olmak en güzeli, hafta sonu iki gün hepsi benim :-D

Geri