Scudo Sports

Bilindik bir internet sitesinde Ghosts biskikletlerdeki inanılmaz ucuzluk!

Bu iade prosedürü, siz aldığınız ürünü iade etmek isterseniz geçerli.

Yasal olarak satıcının cayma hakkı yok. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'da şu yazıyor:

MADDE 6 – (1) Vitrinde, rafta, elektronik ortamda veya açıkça görülebilir herhangi bir yerde teşhir edilen malın, satılık olmadığı belirtilen bir ibareye yer verilmedikçe satışından kaçınılamaz.

• Beğen
Tepkiler: avanak_abdi
Scudo
@Murat B.
Bunu öğrendiğim iyi oldu. İptal etme vb durumu olursa burdan yürürüm :)

@Halil EROĞLU

Taksitle aldım. Ama sorun değil. Bu göze aldımğım bir riskti.

@Murat B.
Tek endişem, bunun sorumluluğunu bir çalışanına kesilmesi olacaktır, eğer ki firma böyle birşey bana iletirse siparişimi iptal eder, paramı alırım, "ağlayanın malı gülene hayır etmezmiş".

• Beğen
Tepkiler: ProfessionaL
Ortada yanlışlık olduğu kesin kron xc250 nin 800 liradan satıldığı yerde 350 liraya ghost kim bulmuş. :)
Bisikleti teslim alan varmı ?

Bu şekilde iptal gerçekleştiren firma sayısı çok. Hangisi kanuna göre işlem yapıyor veya hangi tüketici resmi kurumlara itiraz edip hakkını aramayoluna gidiyor? Sonuç olarak %99 satıcı galip geliyor bu çatışmadan...

Gece iyi muhabbetti döndü facebookta, euro yerine tl yazmışlar hepsi bu :D Sipariş edenlerin eline ulaşacak mı acaba, umarım iptal edilmez siparişler

@Emre GÜLEN

Ürün bugün sipariş aldı ise pazartesi kargoya verilir salı-çarşamba teslim almaları azım.

@Furkan Çınar

Hepsiburada cebinden para ödemez bence. Çünkü bu bisikleti diyelim 1000 lirayamı geliyor 1100 liraya satıyor. Belki daha az .
1500 liralık bisikletin 500 lira maliyet masrafı zaten. Türkiyeye gelmesi 1000 lirayı bulur. Distribütör payı satıcı payıyla 1500 ü buluyor :D
Diğer meselede bu ghost ürünlerinin şuanda en çok satılan ürün olması . Facebookta falan birçok kişi aldığını yazıyor. Yani bisiketler yollanırsa herkese yollanıcak demektir buda çok büyük zarar anlamına geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Furkan Çınar
Ya herkesin siparişini iptal edecekler, ya da herkese gönderip kendilerine laf ettirmeyecek ve çok büyük kampanya yaptıklarını söyleyip reklam yapacaklar. En büyük e-ticaret sitesi şu anda. İkinci seçeneği de değerlendirebilirler...

@Emre GÜLEN
Ben firmanın kararına saygı duyarım, bildirmeme rağmen yollarlarsa çoook mutlu olurum, hata olmuş yollamayalım derlerse de kesinlikle kabul ederim.

Bisikletlerin bu fiyatlardan satıldığını düşünsenize . Hayali bile güzel :D

• Beğen
Tepkiler: Enes Şahbaz
@Emre GÜLEN

Evet mesela Race 5000 modeli 1495 € yerine sadece 1495 TL :D

kargoya verilen olursa sitede ödemeyi yaparım
bende sipariş geçtim havale ile ödemeyle :)

bu arada donanımhaberde ssd diskte vatan bilgisayar bir ara böle bi hata yapmıştı tüketici derneğine başvuran almıştı sanki ürünleri konuyu bulursam tekrar bakarım tam emin değilim

Alelacele cross 1300'e yetişebildim ama kadro boyu seçebiliyor muyduk?
Göremedim de

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

ürünleri satısa kapatmıslar

bütün ghostlar bitti bu arada :D
kadro boyu seçimi yoktu

Bir Cross 1300 de ben kaptım. Gönderirlerse efsane olur. Diğer Cross modellerine ve Race 5000'e yetişememek koydu açıkçası.

Bence büyük bir hata yapıldı ve hatayı yapan eleman ya şu anda fırça yiyor ya da sarı sayfalarda iş ilanı bakınıyor :D

Geri