Scudo Sports

Bilindik bir internet sitesinde Ghosts biskikletlerdeki inanılmaz ucuzluk!

Büyük bir hata yapmışlar. Ben ürünleri göndereceklerini kesinlikle düşünmüyorum :) Dava açılabilir ama bisikletin fiyatından fazla mahkeme ücreti çıkar :D bu yüzden boşa ümitlenmeyin derim.

Scudo
@VolkanS

Volkan Bey eğer eleman kaynaklı bir hata ise sipariş iptali olsa bile o elamanı barındırmazlar.Ama insan üretici ülkede bile o fiyata satılmıyorken,hali hazırda ülkemizde ithal ürünlerden de acayip vergiler alınıyorken bu fiyata satmalarına başka bir anlam veremiyor.

@Mustafa T. Erhan

Firmaya çok büyük, zannetmiyorum ki sarssın ama inşallah çalışanın bir anlık gafletinden dolayı işsiz kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: Derya Keçeci
benim daha önce normal bir alışverişimde sonradan ürün temin edilemedi diyerek iptal ettiler, bundada öyle olur bence kimse boşuna heveslenmesin :)

Ghost kullanıcılarının çoğalması güzel. Ama büyük bir hata olduğu da aşikar. € yerine TL giren elemana acımaya başladım. :/

Firmada şu anda tüm ghost ürünler geçici olarak temin edilememektedir yazıyor. Tüh. Tamda hem kaliteli hemde fiyatı uygun bisiklet aradığım bu günlerde :(

Ghost Race 5000 sipariş eden varsa özel mesaj atsın anlaşalım. :D

Kolinin içinden salatalık çıkabilir :) Daha önce yaşanmıştı :) Telefon kutusundan salatalık çıkmıştı :)

(link)

@kadir karademir

Hepsiburada.com Türkiye'nin bir numaralı sitesi olduğu için öyle bir şey olması imkansız. Bu haberdeki kişi 100 liraya iPhone 5 satan sitelerden almış herhalde. :D

@VolkanS

Elbette firma büyük ama profesyonel bazda çalışıyor.Tabiki de kimsenin işinden olmasını istemeyiz.İnşallah sistem kaynaklı bir sorun oluşmuştur.

@Mustafa T. Erhan
Acaba Ghost'un tedarikçisi fiyatları euro bazında olduğunu söylemeyi unutmuş olabilir mi?

?

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1.0-9/1463978_684825628242768_6938446021764786202_n.jpg

@Berke Kazankaya

Berke bey bu olay 3-5 kişiye olsa gönderirler derdimde. Burda 100-200 kişiden bahsediyoruz belkide :D Yani bence bir şekilde kıvırır diyorum HB.

Emre'ye katılıyorum. ortalama 1 bisikletten 1.500 tl zarar etseler ve 200 bisiklet satılmış olsa ki 300.000 tl gibi bir rakam çıkar. kıvırmak için müsait bir rakam...

Bakalım sonuç ne olacak göreceğiz. :)

thh göndermek için dilekçe hazırlamaya koyulalım :D

@Emre GÜLEN

Ben de tam tersini düşünüyorum 3-5 kişi olsaydı sistem hatası falan filan iptal edilebilirdi ama 100-200 kişi olduğu için bu iş daha zor diye düşünüyorum. :D

@VolkanS

Zannetmiyorum,Ghost böyle bir hata yapmaz ayrıca söz ile anlaşma yapılıp siteye ilan koymazlar.Muhakkak yazılı sözleşme ya da mail vardır aralarında.

Geri