Scudo Sports

Bilgisayardan anlayanların yardımını rica ediyorum.

enes savaş

Forum Bağımlısı
Tepki
297
Bisiklet
Salcano
Eğer var ise bir konuda danışmak istiyorum.

Özelden veya buradan ulaşabilirsiniz...

Scudo
@mevlüt yılmaz

Danışmanım siz mi olacaksınız ? :rolleyes: :) :alkis:

andoridse yardimci olabilirm android uzmanlik alanimdir

çok demesemde sanırım sorunuzu yanıtlayabilecek kadar anlarım

@esaderen

Evet android sorum şu ;

Şimdi iki telefon arasında kaldım ;

T40 ; 1.2 gHZ Çift Çekrdk. , 1Gb Ram , Qualcomm Snapdragon S4 Play işlemci , Adreno 203 Gpu , Ips ekran , Turkcell arayüzü (Not; Telefondaki istenen tüm uygulamalar silinebiliyor(muş) T cüzdan gibi. )

SIII Mini ; 1.0 gHZ Çift Çekrdk. , 1Gb Ram , Nova Thor İşlemci , Mali 400 Tek çkrd. Gpu , Amoled Ekran , TouchWiz arayüzü.

Size bunlardan hangisi ""KENDİ ÇAPINDAKİ OYUNLARI"" daha rahat daha akıcı oynar ?

Cevabınız için şimdiden teşekkürler...

@Murat Saygin

Evet android sorum şu ;

T40 ; 1.2 gHZ Çift Çekrdk. , 1Gb Ram , Qualcomm Snapdragon S4 Play işlemci , Adreno 203 Gpu , Ips ekran , Turkcell arayüzü (Not; Telefondaki istenen tüm uygulamalar silinebiliyor(muş) T cüzdan gibi. )

SIII Mini ; 1.0 gHZ Çift Çekrdk. , 1Gb Ram , Nova Thor İşlemci , Mali 400 Tek çkrd. Gpu , Amoled Ekran , TouchWiz arayüzü.

Size bunlardan hangisi ""KENDİ ÇAPINDAKİ OYUNLARI"" daha rahat daha akıcı oynar ?

@mevlüt yılmaz

Evet android sorum şu ;

Bu arad T40 200 TL DAHA "UCUZ"

O fiyata General Mobile Discovery en iyi seçim olucaktır.

İki telefondan arasından S3 Mini.Mali 400 var ancak MP değil.Marka takıntınız yoksa GM Discovery alternatif olabilir.

@Murat Saygin

Ondan değil fazla para yok sadece 24 taksitle alabiliyorum diğerlerini eğer 24 takside GM satan yer olsa hiç durmaz alırdım zaten...

Turkcelin reklamlarına falan aldanma ayrıca bin tane farklı turkcel uygulaması geliyor silindigi falanda yok root gerekiyor silmek için bos yere ram harcıyor falan. Arkadasların dedigi gibi general mobile discovery alman mantıklı ayrıca ilk cıktıgında 4gb dı şidmi 16 gb lık gm discoveryler var onlardan alırsan uzunca bi süre gider istedigin oyunuda rahat oynarsın. bu söyledigin telefonlardada cogu oyunu oynarsın fakat yeni cıkan yada ilerde cıkacak oyunlar acılsa bile fps düşer buda takılmalara kasmalara neden olur oynancak sekilde olmaz.

@Uğur Recep AKGÜL

Uygulamaları silmek için root gerekmiyor direkt silinebiliyor...

(link)

"Arayüz özel
Firmanın serisinin bir üyesi olan T40, önceki modeller gibi özel bir arayüze sahip. Telefonda bu arayüzde Turkcell'e özel bir çok uygulama ve servis bulunuyor. Müzik servislerinden T-Market'e kadar birçok uygulamayı menüden hızlıca kullanabiliyorsunuz. Bu uygulamaları (daha önceki bazı modellerden farklı olarak) kaldırabiliyorsunuz. Bu seçeneğin bulunması iyi olmuş. "

SIKINTI YOK ! :D

General Mobile Discovery. Net! Yalnız 24 taksit yapan çok yer yok. 12 taksit ile Hepsiburada.com'dan alınabilir.

@AnılÇobanoğlu

bulursunuz. birkaç telefoncu gezin

O bütçeye gm discovery iyidir fakat s3 mini 4.3.3 ü yüksek ihtimal almayacak kanımca :).Zaten turkcell telefonlarında güncelleme söz konusu bile değil.Adreno 203 çok zayıf kalmış o telefonda.Eğer ikisi arasında kalacaksanız s3 mini derim tabii ki oyun için ama :).Fakat bence ikisinin de alt fiyatına telefon varsa onu alın.Var o da gm discovery.

eğer ikisi arasından alacaksanız s3 mini. Operatörlerin telefonlarını sakın ha sakın almayın arkadaşlar. Ne kadar içerisindeki uygulamalar silinebilir deseler de, root işlemi yapılmadan silinmiyor.Bu yüzden bu silinemeyen uygulamalar telefonu aşırı kastırıyor.Turkcell t20 denedim, avea intouch denedim durum hepsinde aynı.Operatör uygulamaları çok kastırıyor telefonu.

Eğer telefon alacaksanız ama gerçekden telefon kullanayım diyorsanız.sony'lere bir göz atın herşeyi ile hem karizma hemde donanım olarak çok çok üstünler.

General Mobile Discovery kullanan biri olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Bütçeniz nedir?

Bu mesaji discoveruden yaziyorum harika bir telefon sanalpazar da cepport adli dukkandan alabilirsin

Ayrica telpa samsungu birakti samsung basi bos geziyor.

Aman s3 miniden uzak dur , Discovery güzel bir alternatif ama şuanda 579 liraya Huawei Ascend P1 varken çok da düşünmeye gerek yok.

Geri