Scudo Sports

Bilgisayardan anlayanların yardımını rica ediyorum.

Hatanın donanımsal olmadığından emin olmak gerekir.Örneğin,temizlemek ya da değiştirmek için çıkartılan işlemci fanı takılırken sürülmesi gereken özel bir macun vardır,o yeterli kalınlıkta sürülmez ve yeterince sabitlenmezse direk mavi ekran hatası verir-ki çok raslanılan bir hatadır.Yazılımsal hatalar için ise değiştirilen/yükseltilen ekran kartı vb parçaların windows uyumluluğu (Çoğu zaman lisanssız windowslarda) sorun yaratır.

Scudo
Donanımsal bir sorun.

C:\Windows\Minidump klasörü altındaki tüm .dmp dosyalarını bana ulaştırırsanız yardımcı olabilirim.

başlığı yeni gördüm yardımcı olayım dedim ama kablodan olduğunu ilk sizden duydum neyse bende birşey öğrenmiş oldum bana göre de ram leri yer değiştirin yada ram ayaklarındaki tozları alın diyecektim tabi kasa pc için geçerli olarak yazdım , yada win 7 önerebilirdim :)

Merhaba...WP-CMR-ALM- Bilisim uzmanıyım..Bu sorunlarla sirkette cok ugrasıyorum..Ama lisanslama olayına mecbur kaldıgımızda bu tür sıkıntılar kalmadı..Sorununun nedeni Kopya windowsunun Crack neticesinde yeterli olmaması...Yani stabil Modlu sisteme sahip değilsin sorun bu...İso olarak kalıp indir ESD olsun DVD tool ile yazdır yenıden formatla...Sorun kalkıcaktır..Kolay gelsin
EDİT: Simdi gördüm HDD kablosu demissiniz güc hatası almıssınız donanımı refresh ettiniz var sayarak yazdım..Sevindim hallettiginize kolay gelsin

Geri