hamlet2006
Cırbağa dedesi
- Tepki
- 35.932
- İsim
- Süleyman
- Başlangıç
- 1986—87
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Hocam bu ürünü ne diye aramam lazım no offset mi?Trainerda kullanıyorum 9500 ü. Sele borusu offseti 20mm, ilk işim sele borusunu 0 offset bir model ile değiştirmek olmuştu. Böylelikle 2cm öne gelir seleniz. Sonrasında sele ayarınızı diz ayak konumunuza göre yaparsınız.
Sele borularında setback / offset değeri belirtilir.Hocam bu ürünü ne diye aramam lazım no offset mi?
Hayırlı olsun. Siz yine de satılığa koyun aynı temizlikte çok zarar etmeden 52 kadroya geçmeye bakın benceElhamdülillah 1.75 boyla 56 kadro işgencesine son verip gidon boğazını 120 mm den 80 mm e çektim. Hayat varmış. Yüzde yüz 52 kadro etkisi vermese de aşırı yakın şuan
Maalesef kazalı bisiklet sonuçta kazasız halı bile satılmadı 3 ay ilanda bekledi çok düşük teklif ediyorlarHayırlı olsun. Siz yine de satılığa koyun aynı temizlikte çok zarar etmeden 52 kadroya geçmeye bakın bence![]()
Kazalı olmasını çok dert etme. Kadroda tehlike yaratacak kırık çatlak bir şey yoksa geri kalan her şey halledilir. Yani değişmesi gerekecek şeylerin fiyatını düşersin 3-5 bin yeter. Ben de kaza yaptım sadece sargıyı değiştirdim. Sti kolların plastiğinde soyulma oldu mesela satacak olursam onun için bin lira daha düşüveririm normal satacağım fiyattan.Maalesef kazalı bisiklet sonuçta kazasız halı bile satılmadı 3 ay ilanda bekledi çok düşük teklif ediyorlar
Şuna da ekleme yapayım. Bu gün biraz geriye aldım seleyi ve 60 km'lik sürüşte farkedilir bir rahatlık yaşadım. Özellikle yeni başlayanlarda 3-5 ay sürdükten sonra kaslarda açılma ve esneklilkte artış oluyor bu yüzden uzanma mesafesini ve sele yüksekliğinde arttırma yapmak mantıklı olabilir az biraz.Ben seleyi en öne yapıştırdım çok rahatım. Denemeden karar vermemek lazım. Çzellikle büyük kadro sürüyorsanız işe yarar kesinlikle.![]()
Sti kolların plastiği değişti, sargı değişti, lastik yarıldı 1 tanesi 2 sini beraber değiştirdim. Ama fren kollarında çizikler mevcut. Jant fren pabucu sürten yeri soyulan bı kısım var pabuç fren ilk orayı frenliyor tık tık ses geliyor alıcı çok para kırar bundan. Kaldı ki sağlam iken bile satamadım. Aşırı ölücü insanlar.Kazalı olmasını çok dert etme. Kadroda tehlike yaratacak kırık çatlak bir şey yoksa geri kalan her şey halledilir. Yani değişmesi gerekecek şeylerin fiyatını düşersin 3-5 bin yeter. Ben de kaza yaptım sadece sargıyı değiştirdim. Sti kolların plastiğinde soyulma oldu mesela satacak olursam onun için bin lira daha düşüveririm normal satacağım fiyattan.
Şuna da ekleme yapayım. Bu gün biraz geriye aldım seleyi ve 60 km'lik sürüşte farkedilir bir rahatlık yaşadım. Özellikle yeni başlayanlarda 3-5 ay sürdükten sonra kaslarda açılma ve esneklilkte artış oluyor bu yüzden uzanma mesafesini ve sele yüksekliğinde arttırma yapmak mantıklı olabilir az biraz.
Anladım hayırlısı olsun. Ben grand tour 105 V fren bisikleti 30 bin civarına koymuştum ama kaldırdım şimdi. Favorileyen çok oldu ama biraz daha düşsem satılırdı muhtemelen. Benim bulunduğum yer küçük şehre uzak olduğu için zor satılıyor. Büyükşehre yakın olsa 30'a satılırdı kesin.Sti kolların plastiği değişti, sargı değişti, lastik yarıldı 1 tanesi 2 sini beraber değiştirdim. Ama fren kollarında çizikler mevcut. Jant fren pabucu sürten yeri soyulan bı kısım var pabuç fren ilk orayı frenliyor tık tık ses geliyor alıcı çok para kırar bundan. Kaldı ki sağlam iken bile satamadım. Aşırı ölücü insanlar.
Seleyi de öne aldım 1.2 cm onu deneyeceğim. Umarım sorun çıkarmaz
Maalesef ölücü çok 35k ya koydum 20 teklif etti adam 2 ay önceAnladım hayırlısı olsun. Ben grand tour 105 V fren bisikleti 30 bin civarına koymuştum ama kaldırdım şimdi. Favorileyen çok oldu ama biraz daha düşsem satılırdı muhtemelen. Benim bulunduğum yer küçük şehre uzak olduğu için zor satılıyor. Büyükşehre yakın olsa 30'a satılırdı kesin.
Bana kümes dolusu bıldırcın bile teklif eden olmuştu "abi süper yumurta alırsın" dedi elemanMaalesef ölücü çok 35k ya koydum 20 teklif etti adam 2 ay önce
Bana kümes dolusu bıldırcın bile teklif eden olmuştu "abi süper yumurta alırsın" dedi eleman
Bir başkası da Kartal SLX ile takas önermişti, başka ülkede yaşayamam
Sizinki yine iyiymiş en azından değerinde bir şeyler beimki koyduğum paranın yarısını teklif ettiBana kümes dolusu bıldırcın bile teklif eden olmuştu "abi süper yumurta alırsın" dedi eleman
Bir başkası da Kartal SLX ile takas önermişti, başka ülkede yaşayamam
Tramer kaç tl?Kaldı ki sağlam iken bile satamadım.
Temiz Brodway olsa ben bi düşünürdüm vallaKartal SLX i
5 bin hasar kaydı var.Tramer kaç tl?
Temiz Brodway olsa ben bi düşünürdüm valla![]()
Zımparayla hallolur bence janttaki çıkıntılar. Jant çemberinin birleşme yerinde mi? Teknik konulara bir yaz jant tamir vs alakalı. Nasıl bi zımpara kullanmak gerektiğini söyler birileri elbet.Jantta sorun olmasa kazayı kimse anlamaz da jant pabuç sürterken çıkan ses akort bozuk gibi ses çıkarması işi bozuyor
Zımpara kurtarmadı ya maalesef yani yine yalpalamıyor ama sinir bozuyrZımparayla hallolur bence janttaki çıkıntılar. Jant çemberinin birleşme yerinde mi? Teknik konulara bir yaz jant tamir vs alakalı. Nasıl bi zımpara kullanmak gerektiğini söyler birileri elbet.