Scudo Sports

Bike-components.de - teşekkür ve memnuniyet..

o değil de, bayram geliyor.. bayram demek kaos demek, posta hizmetlerinin yavaşlaması demek..
önümüzdeki hafta paketleri aldınız aldınız ondan sonra bütün teslimatları kafadan 3-4 hafta erteleyin..

kaos is coming :D

Scudo
Artık şu Türkiyede ki kur farklarına da bir ayar çekilebilsede hatta onu geçtim hadi yurtdışında olup ülkemizde olmayan ürünlerinde ülkemizde bulunabilir hale gelsede bizimde şu yurtdışı alışveriş işkencelerimiz bitse. Hayır istediğim ürünleri bulabilsem yine kabullenicem Türkiye fiyatlarını.

@yyokes aynen bende fenix 3 düşünüyorum ama kargolama ve ödemede banka ne kadar komisyon alır düşünceliyim

@ümit KOCABAŞ ben başka bir alman sitesinden fenix 3 aldım, benim kredi kartım Euro'dan USD'ye çevrim yaptığı için bir miktar buradan bankaya geçmiş oluyor. Bu tutarın haricinde bir komisyon ödemiyorsunuz bankaya. %18 fatura tutarı üzerinden gümrük vergisi, 3,6 TL PTT harç masrafları ve sitenizin uyguladığı kargo tutarlarını ödüyorsunuz.

Ne kadara aldınız fenix 3 ü

@ümit KOCABAŞ Benim aldığım model Fenix 3'ün sapphire titanium modeli 621,76€ + %18 KDV + Kargo + 3,6 TL PTT harcı toplam tutar olarak. (2.400 TL civarına gelmiş oldu.)

Hız konusunda şanslıymışsınız. Sipariş vereli 3 gün oldu halen kargoya verilmedi ürünler

Geri