Yanlış anlama ama bisikletini inceledim ve gerçek anlamda trials bu bisikletle neredeyse imkansız..
Tekrar diyorum yanlış anlama sözüm meclisten dıları ama Kayseride gençler ön kaldırıp gitmeyi bile trials yapıyoruz diye yorumluyolar..
Sen kendi sınırlarını bir şekilde bisikletinle belirlersin..
Daha küçük " kadro çok daha iyi frenler ile başlayabilirsin değişime..
yorumlarınız için teşekkürler yanlış anlamıorum aksine hoşuma gidiyor fakat ben daha bayaaaaa bi yeni old için başka bi kadroda çalışmayı gözüm yemedi. bu kadroyu neden seçtin dersen benim ark sedona sd 721 aldı bu kadro boşta kalınca bende en azından bişeler öğrenebilirim diyerek bu kadro ile başladım yaza çıkınca kadroyu yenilemek istiodum zaten bende o yüzden böle bi konu açmıştım nası bir kadro alacağım konusunda bilgilendirirseniz memnun olurum yorumlar için şimdiden teşkürler
madem sedona falan düşünüyosun X11 in çıkmasını beklede sende xc kadro ile street veya trials yapmaya çalışan gençlerden birisi olma spesifik bir kadro ile başla işe..
Şu an ki kadronla da bir iki hareket öğrenebilirsin tabi ama ne derece sağlıklı olur orası muamma...
ark lar tmm trıal veya her neyse yeni başladım ama o kadar bikeleri tanımayacak yani acemi deilim bana trıal bike si atmayın yarumunuz warsa eyvallah dinlerim tabi yalış anlamayın yani kısacası o kadarda acemi deilim
o kadar acemi değilsen bianki bisikletle trial diye bi başlık açmazdın mesela. sanrım çok gereksiz bir konu. yani amacını anlayabilmiş değil. ne yani aferin mi demek lazım yoksa yyoooooooooo hayır çok kötü sakın yapma yorumlarını mı bekliyordun anlayamadım...
bana da zaten bi ark kodroyu şimdi alma sedonaların fiyatları düşecek deişti eğer okuduysan yazdığımı 2008 ler çıktığında daha piyasaya sürülmedi sanırım
ZATEN BU KONU ŞANS ESERİ OLUSAN Bİ KONU HATTA YANLIŞLIKLA AYRICA BEN BİANCHİ İLE DEİL BİANCHİDEN SONRA TRIAL YAPABİLECEĞİM KADROLARI SORMUŞTUM SANIRIM Bİ OKURSAN SEVİNECEM
arkadaşım;
sedona kadrolar dusebılır ama 2008 ler cıktıgında hemen dusecek die bısı olmayacak bak amoeba hussar ve sedona lar aynı fabrikada üretiliyo ve amoeba hussarlar 425$ dan 495$ cıktı..
tabı yenı modeller cıkınca dusucek ama sn uyanıklık yapıp beklemek ıstıosn baya bi beklemen lazım...
yanlış anlam aama (ruski) sen biraz yani bana öğle geliorki söylediğim bir söz senin cnını sıkmış sanki intikam alır gibi bozmaya çalışıosun neyse madam ki konuyu saçma buluyorsum yazmassın olur biter
sana ste bu hakkı weriyo