Scudo Sports

bianci kadro ile trial

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
başlangıç olarak bunla başladım devamı gelecek ama devamında ne ile getirmeliyim???

Scudo
Yanlış anlama ama bisikletini inceledim ve gerçek anlamda trials bu bisikletle neredeyse imkansız..
Tekrar diyorum yanlış anlama sözüm meclisten dıları ama Kayseride gençler ön kaldırıp gitmeyi bile trials yapıyoruz diye yorumluyolar..
Sen kendi sınırlarını bir şekilde bisikletinle belirlersin..
Daha küçük " kadro çok daha iyi frenler ile başlayabilirsin değişime..

• Beğen
Tepkiler: cannn3715 ve oski
Trial ile Street'i karıştırmayalım.. Senin yaptığın street kategorisine giriyor..

yorumlarınız için teşekkürler yanlış anlamıorum aksine hoşuma gidiyor fakat ben daha bayaaaaa bi yeni old için başka bi kadroda çalışmayı gözüm yemedi. bu kadroyu neden seçtin dersen benim ark sedona sd 721 aldı bu kadro boşta kalınca bende en azından bişeler öğrenebilirim diyerek bu kadro ile başladım yaza çıkınca kadroyu yenilemek istiodum zaten bende o yüzden böle bi konu açmıştım nası bir kadro alacağım konusunda bilgilendirirseniz memnun olurum yorumlar için şimdiden teşkürler ;)

@yerstem38_

trial yapacaksan bu tur bişi alman lazım (ama tr de yok getirteceksin yurdısından)
http://hht.ovh.org/images/image004.gif

street yada dırty jump yapacaksan su tur (tr de bikac model var bu tarzda)

http://kolosi.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/voltage.yz.ltd..2007.jpg

ama diosan ben dh yada fr yapacam die onların kadroları apayrı

benim alacağım kadro aralıkları şu şekilde sedona,trek,kron vs bunların 2008 leri çıktığı için 2007 sıfır fiyatları baya düştü anlatabildim mi?

madem sedona falan düşünüyosun X11 in çıkmasını beklede sende xc kadro ile street veya trials yapmaya çalışan gençlerden birisi olma spesifik bir kadro ile başla işe..;)

Şu an ki kadronla da bir iki hareket öğrenebilirsin tabi ama ne derece sağlıklı olur orası muamma...

yani doğru söylüyosun ben zaten bu kadroda bazı hareketleri öğrenip diğer kadroyuda alınca pekişltirmek herkeze teşekkürler

ark lar tmm trıal veya her neyse yeni başladım ama o kadar bikeleri tanımayacak yani acemi deilim bana trıal bike si atmayın yarumunuz warsa eyvallah dinlerim tabi yalış anlamayın yani kısacası o kadarda acemi deilim
:D:D;);)

o kadar acemi değilsen bianki bisikletle trial diye bi başlık açmazdın mesela. sanrım çok gereksiz bir konu. yani amacını anlayabilmiş değil. ne yani aferin mi demek lazım yoksa yyoooooooooo hayır çok kötü sakın yapma yorumlarını mı bekliyordun anlayamadım...

@tugayabicim

bana da zaten bi ark kodroyu şimdi alma sedonaların fiyatları düşecek deişti eğer okuduysan yazdığımı 2008 ler çıktığında daha piyasaya sürülmedi sanırım
;)

@RuSKi

ZATEN BU KONU ŞANS ESERİ OLUSAN Bİ KONU HATTA YANLIŞLIKLA AYRICA BEN BİANCHİ İLE DEİL BİANCHİDEN SONRA TRIAL YAPABİLECEĞİM KADROLARI SORMUŞTUM SANIRIM Bİ OKURSAN SEVİNECEM

@yerstem38_

bunu yazdığına göre ihtiyacınm yok sanırım bilgiye falan. ihtiyacın yoksa da böyle gereksiz bir konu açma

@yerstem38_

arkadaşım;
sedona kadrolar dusebılır ama 2008 ler cıktıgında hemen dusecek die bısı olmayacak bak amoeba hussar ve sedona lar aynı fabrikada üretiliyo ve amoeba hussarlar 425$ dan 495$ cıktı..
tabı yenı modeller cıkınca dusucek ama sn uyanıklık yapıp beklemek ıstıosn baya bi beklemen lazım...

beklediğim cvp lar böle cvp lardı

yanlış anlam aama (ruski) sen biraz yani bana öğle geliorki söylediğim bir söz senin cnını sıkmış sanki intikam alır gibi bozmaya çalışıosun neyse madam ki konuyu saçma buluyorsum yazmassın olur biter
sana ste bu hakkı weriyo;)

@yerstem38_

evet böyle gereksiz konular sıkıyo canımı...

diorum ya yazmassın olur biter yazma kardeşim özgür iradeni kullan oke:D:D:D

ayrıca burası bu tür şeyleri taştışma yeri deil herşeyi yerinde we zamanında yapınca gzl;)

@yerstem38_

senin topigin yanlis yerde ve yanlis zamanda. bende bunu anlatmaya calisiyorum sana. cunku artik boyle konulari kimse konusmuyor...

Geri