Scudo Sports

Bianchi'de hangi modeli kullanıyorsunuz?

@Alperen KIR

Profesyonelliğe geçmek güzel fakat bir o kadar da maaliyetli:rolleyes:

Scudo
orası öyle fakat geçtikten sonra çok rahat ;)

Bu forumu okuduktan sonra genel izlenim olarak bianchi almamaya karar verdim.Ben başka marka forumlarına gidiyorum:)

anlamıyorum herkes bianchiden nefret ediyor. fakat bianchinin özel seri modelleri o kadar iyi ki. bianchi troydan örnek veriyorum= aynı donanıma ssahip özellikteki başka marka bir bisiklet en az iki katı. fakat bianchi yarı fiyatına herkes kötü diye millet kötü diyor. tamam 300-500 liralık bisikletler kötü ama bu özel seri kötü değil. tavsiye ederim. ve önce herşeyi araştıralım sonra kötü diyeceksek diyelim. ama bence gayet güzel. . .

@Mehmet Ertuğrul001

950 ye aldım :) daha yeni başladı. ilerde seviye atlarız :)

bianchi meta pro o paralel çubuklara ve selle royale özellikle ilginç vites tasarımına hayranım :D hele o beyaz kenarlı lastiklere :)

• Beğen
Tepkiler: Adil
2008'de aldığım wap 21speed'i halen kullanıyorum maşallah daha hiç lastiği patlamadı hiç arıza vermedi çok memnunum tavsiye ederdim ama bu sene yok artık bu model !!! çok sağlam bi kadroya sahip vites ve fren setleride orta kalitede ama güzel çalışıyor !!!

bianchi wind kullanıyorum. deyim yerinde olur mu bilmiyorum ama RÜZGAR gibi. son haliyle tabii

@Erol KOLAS

benim de konyada vardı çalmışlardı. şu an kullandığım bisikletten daha çok seviyorum. ağır falan ama ilk göz ağrım

Geri