2 sene sonra 20 yaşına girecek: 92 model Aspid. (En azından kadrosu ve gidon/gidon boğazı orjinal )
98'den beri çok sık sürülmese de arada bir gezinme amaçlı yola çıkıyor kendisi. Ayrıca kar/buz bisikleti olma yoluna, maddi ve parça temin sıkıntılarından dolayı giremedi. Yapabilseydim çok hoşuma giden bir model olacaktı.
Şimdilik sıradan bir dağ bisikleti modunda bekliyor beni. Tabi dağda hor kullanmaya gelmez donanım kalitesinden dolayı. Diğer bisikletimden çıkma parçalarla topladım çünkü. Yolda falan bırakır.
:box2: 99 Model Aspid Sf.:box2: Kadro maşa frenler hariç tüm parçalar değiştirildi.:box2: Vites, Göbekler, Dişliler, Kollar vs full Deoredir.. 14 Kg Ağırlık...:25:
2000 yılında tr'de satışa sunulan ilk disk frenli bisiklet,o günü çok iyi hatırlıyorum,parlak alu kadro üzerine gök mavisi bianchi yazısı,ahh ahh nerde o bianchiler)
2000 yılında tr'de satışa sunulan ilk disk frenli bisiklet,o günü çok iyi hatırlıyorum,parlak alu kadro üzerine gök mavisi bianchi yazısı,ahh ahh nerde o bianchiler)
Evt guzel bısıklet ama degısıklık yapmayı dusunuyorum
Bnde de Hunter var. Hunterin en büyük iki sorunu ağır olması ve ortadaki süspansiyonu. Bunlar olmasa güzel olurdu. Ha bir de 21 vites yetmiyor çoğu zaman. Sitede Hunter kullanıcısı varsa onların da yorumlarını beklerim..
bianchi hunter ve ona benzer bisikletler bu bisiklet işine ilk başlayan bisikletçilerin kullandiği bisikletlerdir. benimde vardı ama değiştirdim. profesyonelliğe adım atmak için bu bisikletleri değiştirmek gerekir vücudunu bu kadar ağır bir bisiklete binerek yormana gerek yok.