Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bianchi Trophy

serhatyuce

Üye
Tepki
0
Arkadaşlar ekonomik ve sağlam bir bisiklet arıyorum. Şehir içinde kullanıcam. Yollar engebeli olduğu için ince tekerlekli bisiklet pek dayanmıyor. Sürekli akord ayarı bozuluyor. Haliyle bu da masraf oluyor. Bianchi Trophy modeli üzerinde düşünüyorum. Hem masrafsız sağlam hemde kullanışlı ve ucuz. Sizce doğru bir kararmıdır. Yardımcı olursanız sevinirim. Slm.

Scudo
size uygun olabilir fazla profesyonen bişey istemiyorsunuz sanırım salcanoyuda önerebilirim

@serhatyuce
işin göründüyse sevindim abi ama beyendiğinm bisikleti al sonra bisikleten sıkılma yani hadi sana iyi günler

Alüminyum olmamasına rağmen hafif bir kadrosu var. Fiyatıda uygun geldi.320 YTL civarı.Bu yüzden tercih etmeyi düşünüyorum. Slm.

Ön maşa düz olduğu için çok hafif.16 kilo civarında olması lazım.

Gec kaldim sanirim ama hala almadiysan tavsiye ederim 3 yildir Trophy kullaniyorum bence sehir icinde kullanilabilecek en iyi bisikler hafif ve muhtesem bi dizayn i var ben baska kadro bisiklet kullanamam die dusunuyorum oylesine memnunum bisikletten tavsiye edilir.. Alicaklara uygun fiyati var ben 2005 basinda 260 a almistim

Geri