Scudo Sports

Bianchi mi Markasızmı seçin bir acil alıcam

Tepki
5
Arkadaşlar tercihiniz hangisi en geç pazar akşamına kadar süre alıcam çünkü tercih?

(link)

(link)

Scudo
Neden bu modelleri seçtin özellikle? Eğer sadece bu modelleri istiyorum demiyorsan gördüğüm kadarıyla 500 tl'lik bir bütçen var. Kron xc 250 alabilirsin mesela. Çift amortisörlü bi bisiklet almaktansa krona bakabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: BerkcanBergin
Kron xc250 alın bence ve bu modellerden uzak durun çünkü sizi yormaktan baska bir şeye yaramaz.

• Beğen
Kron,kron,kron :)

• Beğen
Bence bisiklet alırken nelere dikkat edilir veya nasıl bisiklet alınır şeklinde forumda araştırma yapın. Hiç bu modeller aklınızın ucundan bile geçmez. Özellikle çift süspansiyonlu.

• Beğen
Ya arkadaşlar adanada yaşıyorum xc250 570 tlye satılıyor(Tek bir yerde satılıyor adanada.) benim sınırımda 400 450 ydi bunlardan daha iyisi yok bu fiyatta

Bianchi Speed ve Salcano ng650 alüminyum modellerine bakabilirsiniz.Bütçenizi zorlayıp Kron alabiliyorsanız xc250 tam size göre.

• Beğen
Bir süre daha bekle, paranı biriktir Kron XC 250 al derim. Seçenek olarak gösterdiğin bisikletler yine sürülür, seni bir yerden başka bir yere götürür ama muazzam enerji kaybı yaşarsın, resmen öldürür seni. Hele ki çift amortisörlü bisiklette harcayacağın güç!

Arkadaşlar teşekkürler cevaplar için. Bianchi Montana d aldım çünkü; Süreceğim yola kron xc250 nin düz çatısı dayanmaz :) daha çok engebeli ve keskin çukurlu dağlık yollarda sürücem. Adanada olanlar bilir gölün orda çok güzel parkur var bide daha çok şehir içinde yavaş fakat kaldırımdan in çık tarzı sürmeyi seviyorum bu yüzden bunu almayı tercih ettim dediğim gibi kron şehir içi için iyidir ama dağda beni yolda bırakır eminim..

Bu kadar kişinin tavsiyesini göz ardı edip ben eminim diye aldığına göre memnun olacaksın :) Neyse hayırlı olsun demek düşer bize ancak asıl senin bisiklet dayanmaz. :D

Bakalım 1-2 ay sonra bisiklette bi problem çıkarsa sizlere bildiricem :D Aslında bencede kron tatlıda ne bilim bir düz boru in çıka ne kadar dayanır güvenemedim.. Aşırı hor kullanırımda maks 2 ayda bir lastik değiştirecek kadar hor..

Geri