Scudo Sports

bianchi-cannondale-carraro

@big bike Hocam o bisikleti bende önerecektim ama önermememin 2 sebebi var bunlar:

1-Daha önce 2.399 Lira'ya satılmıştı tekrar o rakama düşebilir ve bu çok moral bozucu olur.

2-Sadece S ve XL kadro var ihtimalleri değerlendirdiğimde genellikle M ve L kadro kullanıldığından arkadaşın tercihide M-L olur diye tahmin ettim kadro boyu uygun olmayacağından önermedim.

Scudo
@big bike Hocam bende zaten önerdiğim B'Twin'i destekliyorum maşa olarak arkadaşın önerdiği üç seçenektede SUNTOUR maşa varken benim önerdiğim bisiklette ROCKSHOX maşa var bu yönüyle eğer ben tercih edecek olsaydım tercih sıramda üst sıralarda yer alırdı.

Fakat arkadaş eğer üç bisikletten biri olacak diyorsan ben Cannondale diyorum.:harika: Cannondale'in yanında bianchi ve carraro bence alt sınıf kalır.Zira zinciri,seleyi hatta tüm vites sistemini zaman içerisinde değiştirirsiniz ama sağlam bir kadro en önemlisidir.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@hlksnrr bende bu üçünden cannondaleyi öneririm ama bence b'twin de kadro açısandan cannondale kadar olmasada bayağı iyi bir marka

@big bike Hocam dediğinize katılıyorum kadro olarak Cannondale bu üç bisiklet arasında en başarılısıdır fakat B'TWIN'in de kadro olarak çok sağlam ve kaliteli olduğunu düşünüyorumç

Geri