Scudo Sports

BF TEST: Geotech Life 28 Acera Tur ve Şehir Bisikleti

Scudo
4Yıl önce 700Tl olan bisiklet şu anda 1milyar niçin why?

Euro Dolar kurundan daha az artmış. Ayrıca donanımlar çok daha iyi. Amortisör Lock Out

(link)

Ben 1 miliyara karsilik ironi olarak yazmisdim, genclerimiz bile dilini YTL'ye alistiramadiysa vay halimize demek istedim.

@Murat Cömez
Saygisizlik olarak algilamayin fakat YTL yi cok kisa bir sure kullandik sonra tekrar TL oldu. Ve sonrada simgeye gecis oldu ama pek kullanana rastlamadim.

@Berke1999
Ben YTL demekle 1000TL'ye 1 miliyar demisler demek istedim. Senin kadar bende biliyorum artik ytl olmadigini ama 1000Tl = 1 miliyar degil bunuda böyle bilin. Eger birseyleri gelistirmek istiyorsaniz siz gencler bu tür seyleri düzeltmeniz gerekiyorki türkiyede bir ilerleme olsun.

@Murat Cömez

Tam olarak neye dikkat cekmek istediginizi anlayamamisim. Tabi ki elimizden geldiginince uyaririz fakat dilimize oturmasi icin zamana ihtiyac oldugunu dusunuyorum ne kadar duzeltsekte.

@Berke1999
Bu zaman kac sene sürecek. Ben almanyada yasiyorum ve mark euro oldugunda en fazla 7-8 ay sürdü ve mark insalarin dilinden kalkmisti. Biraz özen gösterinki olsun.

Haklısınız YTL çok nadir kullanırım ama milyar demekten bir türlü vazgeçemedim.Gerçi milyar kullanacağım alışverişlerde yapmıyorum ama bilmiyorum neden diyorum.Ozaman euro'nun yükselmesinde katkısı olan herkese saygılarımı iletirem.

bence zoom maşa hiç bir iş görmez

@Murat Cömez

Abi bizim memlekette euroya hala mark diyenler var :D

Geri