biz 3 tane bmx ci arkız we eger ıstıyen olursa hawalrda iyicene ısınmadan bi tur yapalım istıorm güzergah fark etmez cok uzak olmadıgı surece gelırz malum daha ufagız++++bisikletcılerle tanısmak ısterım her hafta sonu buyukcekmecede lunaparkın karsındakı rampadayız
Selamlar...
benimde artık bisikletim var. Bu foruma girmiştim. Sonra bisiklet aldım tekrar girmek aklıma gelmedi Neyse artık burdayım ve bisikletliyim. Arkadaşlar ihlas marmara 2.etaptan-gürpınar-büyükçekmece yaptım 2 gün önce gayet güzel oldu. 2 tane bayırı yürüyerek çıktım ama onun harici zevkliydi. Özellikle büyükçekmecede sahilde bi elde dondurma pedal çevirmek (kulakta müzik) çok güzeldi. Tabi dönüşte otobüsle geleyim dedim otobüs almadı beni o ayrı Yapalım mı böyle bir tur varmı katılmak isteyen?
komboz abi ben büyükçekmecede oturuyorum bende sizinle tura katılabilirmiyim bi organizasyon yaparsan haberim olsun bisikletim yarın bakımdan çıkıyo ondan sonra hazırım saygılar abi
30 MAYIS CUMA AKSAMI ICIN BEN ve ELIF SIZLERLE BULUSMAK VE PEDAL BASMAK ISTERIZ....ANLADIGIM KADARIYLA SIZLER BIZIM ORALARDA HALI HAZIRDA HALA PEDAL BASIYOSUNUZ...BULUSMA SAATINI, YERI VE PARKURU LUTFEN BIZE BILDIRINIZ....ARTIK BU OLAY HAYATA GECSIN YANI....
30 Mayis Cuma Aksami Icin Ben Ve Elif Sizlerle Bulusmak Ve Pedal Basmak Isteriz....anladigim Kadariyla Siz Bizim Oralarda Hali Hazirda Hala Pedal Basiyosunuz...bulusma Saatini, Yeri Ve Parkuru Lutfen Bize Bildiriniz....artik Bu Olay Hayata Gecsin Yani....