Scudo Sports

Beylikdüzü

Başka Avcılar ve Beylikdüzü'nde oturan arkadaş yok mu bu kadarmıyız yani?

Scudo
Arkadaslar Suan Sakatim 1 Aya Kalmaz Yenİ Bİ Bİsİklet Toplayacagim Ve Araniza En Kisa Zmn Da Katilmak Dİlegİ İle Avcilar Dan Seykem

Merhaba cakmakmehmet eski bisikletimi sattım bana tavsiye edebileceğin bir marka, gezi amaçlı bir kaç saatlik yola gidebileceğim bir bisiklet 400 - 500 ytlyi geçmemek şartıyla teşekkür ederim.

Kİrazli Hayirlisi Olsun Benİm Sana Tavsiyem Kron Xc 1000 Fİyati 550dİr Bİraz Daha Paran Varsa Corratec X-vert Motİon Dur Bunun Da Fİyati 850-900 Arasidir ....

Arkadaslar bu bolgenin pedalsorlerİnin haberlestigi sayfanın linki asagıda ki gibi dir lutfen arkadaslar artık bu unsura dikkat edelim Trinity arkadasımızIN acmıs oldugu linkte yazısmalar yapılacaktır sizde diger bizim bolgeyi ilgilendiren konular hakkın da acılan sayfalara bu linki gonderirseniz ve arkadaslarımız bu linke yonlendirirseniz sayfa karmasasını onlemis oluruz bu sekilde daha koordineli bi durus sergileyecegimizi dusunuyoruz.. .
SAYGILARIM ile KEMAL SEYHAN
B.Cekmece ve B.duzu bu sayfaya https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=29596

• Beğen
Tepkiler: orkunuslu
Arkadaşlar merhaba, Bende beylikdüzündeyim eylül başı gibi bende bir yol bisikleti alacağım...

tunacalis hayırlısı olsun ama biz mtb kullanıyoruz insallah zorluk cekmessin..

Merhaba,

Beylikdüzü civarında Yol Bisikleti kullanan arkadaşar varsa. iş çıkışlarında ve hafta sonları beraber antreman yapabiliriz...Henüz kondisyonum çok düşük onu baştan hatırlatmalıyım.

Tuna

@tunacalis

Merhaba
Beylikdüzünde oturuyorum. Müsait zamanda tanışalım. Benimde kondisyonum düşük. Dediğiniz gibi akşamları ve hafta sonları olabilir.

Tabiki sana dedim kardeş ordan buraya gelene kadar zaten bitersin :) Yanlışmıyım. Birde geri gitmesi var :) Ama arabamla gelirim diyorsan o başka:)

• Beğen
Tepkiler: elvis5377
Ben Arkadasım :) daha almadım ama subatın sonunda hkk Abıden B canavar alıcam
:D

Selam, bana da haber verir misiniz?. Benim de kondisyonum düşük.

arkadaşlar siz yol bisikletimi kullanıyorsunuz mtb mi önce bunu bilelim ve müsait olduğunuz gün ve saatleri konuşalım
beni düşünmeyin ben heryere gelebilirim...

• Beğen
Tepkiler: funda7
Akşam iş çıkışı YADA haftaiçi YANİ herhangibir zamanda avcılar sahilde bisikletle tura çıkan olursa lütfen bana haber versin..

@funda7

buakşam tur vardı size tavsiyem beylikdüzü gurubunu takip edin yada istanbul avrupadan avrupa yakası yol bisikleti gurubu sayfasından beni takip edin bende k.çekmecedeyim bir şekilde sizinle buluşuruz...
mesela yarın florya tarafında bir organizasyon olabilir isterseniz sizinle istediğiniz yerde buluşuruz benim için farketmez ben her yere gidiyorum.

Geri