Scudo Sports

Beylikdüzü

Scudo
aslında herkes buluşmak istiyor fakat kimsenin zamanı denk düşmüyor herhalde..ben her gün 35 km işe gidip geliyorum..özellikle yolu uzatıyorum sabahları..her sabah büyükçekmeceye inip çıkıyorum sonra işe devam..gelen olursa beklerim..rampa çıkmayı sevenler..sabahları 07,00 -08,00 arası büyükçekmece rampasındayım

@cakmakmehmet

MEHMET BEY IS NE TARAFTA ACABA ??? MERAKIMDAN SORUYORUM...:D

@cakmakmehmet

MEHMET BEY COK DOGRU SOYLUYOR...BEYLIKDUZU AMA NERESI...BEN YESILKENTTEYIM MESELA...PARADISE IN DIBINDE....BEYLIKDUZU BANA TOPRAK YOLDAN 5 DAKKA CUNKU...

ARKADASIM ELIF B.DUZU OTOBUS SON DURAKLARININ ORDA..

YANI BEYLIKDUZUNDEKI BI BULUSMA ORGANIZASYONU BANA UYAR...

hadımköy yolu üzerinde..ama ben gezmek için önce beylikdüzünden büyükçekmeceye iniyorum ..sonra gürpınar sahilinde biraz dolaşıp tekrar rampayı çıkarak hadımköy tarafına geçiyorum..

arkadaşlar 1 mayıs pazar günü 4 kişi beylikdüzü-karaköy---karaköy-beylikdüzü yaptık sahil yolundan,biraz yorucu oldu ama güzeldi inşallah bundan sonrada devam edicez.diğer arkadaşlarla tanışmak ve birlikte pedal çevirmek isteriz.görüşmek üzere.

@KOMBOZ

sanırım tarihte bi yanlıslık var..1 Haziran Pazar gunu demek istediniz sanirim...:) bi sekilde benimde sonradan haberim oldu bu turdan...gittiginiz yerlerde cok tıkındıgınızı bile duyduk valla....:) daha oncesinden haberim olursa katılırım valla...fakat lutfen 1 hafta onceden haberleselim ki ona gore program yapalım...Ayrıca illa o tarafa dogru deilde soyle 7-8 kisi falan Trakya'ya dogru bi uzansak diyorum...super olabilir valla...Ufak ufak baslar sonra uzarız...

Selamlar..

bende adakentteyim son duraktan bi durak önce orda oturuyorum. Ama yeni bi bisiklet alına size katılabilirim :)

Mrb. Bende beylikdüzündeyim güzel organizasyonlara katılmak isterim.

fujiyama ben de megakentteyim..görüşelim..pazar sabahları silivri tarafına gidiyorum

Selam Arkadaşlar ben beylikdüzünden Cihan amatör bir kullanıcı olsamda aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum....

Arkadaşlar,
Geçen yılki yanlış seçim bisikletimin ne mutlu ki çalınmasının ardından (umarım ihtiyacı olan birileri çalmıştır) sevgili bora'nın danışmanlığı ile bir Sedona 761 kadro, deore vites, ameoba maşa vs. ile güzel bir kombin yapıp sonunda bana 'Bisiklet seni taşımalı' sözünün ne anlam ifade ettiğini gösterir bir bisikletim oldu.

Beylikdüzündeki arkadaşlarla artık görüşebilir, tanışabiliriz...

Herkese sevgiler...

Yakuplu, Marmara Evleri'ndeyiz. 4 kişiyiz. yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz. :p

• Beğen
Tepkiler: Seyda Ünlü
Merhaba arkadaşlar Real Market civarındayım bisklet binmeye yeni başladım sizlerle tanışmak isterim.Kirazli

bmx alıcam gelirsem sizden bi kç harekert kaparım y da öğretirsiinzz her hftasonu mu fstival var fln

Geri