valla bende alısmaya calısıyorum benzinliğin ordayım bende cumartesi gunu sızın tarafa gectim valla superdı arac cok az kopekler bısıklet kovalamıyor musaıt oldugunuzda beraber pedallamak ısterım
Hafta sonları ve hafta içi beylikdüzü/yakupludan yola çıkarak büyükçekmece gibi yerlere gidiyoruz. 3 genç takılıyoruz genelde birlikte pedal çevirmek isteyen kişiler iletişime geçebilir .
Beylikdüzü'ndeki ekip hep gençmiş maşallah
Biz de Yakuplu civarı şehir bisikletleri ile turlayan 35 yaş ve üzeri küçük bir ekibiz. Akşamları çıkınca, genellikle Starbucks'ta kahve içiyoruz.
Sabah erken vakitlerde çıkınca yola, Yaşam Vadisi'ne pedallayıp geri dönüyoruz. Maksat spor. Ekip yeni yeni kondisyon yüklüyor.
bende Beykent tarafındayım anca vakit bulunca cıkabiliyorum hem sehir hem yol bisikletim var genelde Büyükçekmece sahilden Mimaroba tarafına gidiyorum denk gelirsek birlikte surmek ısterım
Yazın saat 8 den sonra bisiklet yolunda bisiklet sürmenin yasak olduğu ve bizim yolumuzdan trenin geçmesine izin veren belediye yönetimi yüzünden Çekmecede bisiklet asla sürmüyorum sürmeyeceğimde ... Defalarca bu konuyla ilgili belediyeye şikayet oluşturmama rağmen, belediye tarafından insanlar şikayetçi oluyor kaçkere ezilme tehlikesi geçirdiler açıklaması yolumuzdan giden trenle ne kadar da çelişkili değil mi ?
Aynı problemi Beylikdüzü Yaşam vadisinde de yaşadık belirli saatlerde bisiklet sürmek yasaktı ve konuyla ilgili sadece 1 defa sözlü ve yazılı olarak kayıt oluşturdum. Sorunu 1 ay içerisinde Yaşam vadisine bisiklet yolu için mavi yol çizerek çözüme kavuşturdular.
Zihniyet farkı .....