Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
Emrecim(pugtdeem) katıldığın bütün aktiviteleri takip ediyorum walla çorum,şile....çok fazla yorum yapmasam da takdir ediyorum seni keşke ben de bu kadar binebilsem bisiklete.Bu haftasonu fırsatı kaçırmak istemiyorum beraberiz inşallah;)

• Beğen
Tepkiler: Pugtdeem
Scudo
Teşekkürler inşallah aynı yolları daha fazla keyifle hep beraber geçeriz..Hafta sonu beraberiz yada hafta sonları :)

• Beğen
Tepkiler: meral
@Pugtdeem
evet katılıyorum:D maskesiz'e de bu organizasyonu planladığı için ayrıca teşekkür etmek lazım.
Görüşürüz

Listenin son hali ...
1.maskesiz +
2.dejawu
3.cem
4.pugtdeem +
5.başarist
6.wolfret
7.kerem +
8.ahusenem
9.okronos +
10.meral +
11.errayv +

Teşekkürler....
codmin HaliliOzturk'den bir alıntı:

Soru : Dağ bisikletçileri neden genç gösterir?
Cevap : Çünkü çamur cildi gençleştirir!!!

Mesajınızı aldım:)ayrıca değerli HaliliOzturk'un bu soru cevabı dillere destan:)

Yaw inanmayacaksınız ama galiba ben de gelecem bu "şaaaane" tura :D
Net bir şey söylemek için erken ama ihtimal yüksek .
Güzergah ve ekip tam süper . ;)
Görüşmek üzere . . .

Amman sakın karışmasın :)

Meral arkadaşımız sormuş bu konuyu;

Cumartesi sabahı Ata ya saygı turumuz beşiktaş ve dolmabahçe üzerinden haliçe ve tekrar beşiktaş a devam edecek

Pazar günkü RUNNERS turumuz da aşikar zaten tur bilgisini verdim.

Sanırım ben olamıcam 2 turdada inş. gelirim diyim ama % 80 yokum.Kasığım pek iyi sayılmaz,bu haftayı dinlenerek geçirim artık napalım.
Bensiz tura devam ettiğiniz için teşşekkürler.Bu haftaki ekip 2 gün boyunca geçen haftaya göre dahada güzel bir tur oluşturacak eminim.

Ata ya Saygı Turu (10 Kasım cumartesi günü)

2. RUNNERS TURU (11 kasım pazar günü) Listesinin son hali...

1.maskesiz :(
2.dejawu +
3.cem +
4.pugtdeem +
5.başarist
6.wolfret
7.kerem +
8.ahusenem +
9.okronos +
10.meral +
11.errayv +
12. .....

Eveeeeet arkadaşlar,devam edelim ism eklemeye.Ayrıca hala artı olmayanlar var listede :)

Beşiktaş Runners Turu na yeni katılacak bisiklet dostlarına teşekkür ederek hoşgeldiniz diyorum.

Umarım Haftasonları BEŞİKTAŞ RUNNERS TURU nda ve çarşamba akşamlarıda HALİÇ TURU nda hep birlikte keyifli gezilere imza atarız.

Sanırım ismini ilk kez duyduğum Eray abimize ve Savaş a yeni oldukları için ayrıca hoşgeldiniz diyor,bu turu Haliç Turu ndan takip edip katılmaya karar veren ve beni yalnız bırakmayan zaten tanışık olduğumuz pedal dostlarımada birkez daha teşekkürü borç bilirim.

Toplanma saati : 08:45 Hareket saati : 09:00 olan 11 Kasım Pazar günü olucak olan turun saatini trafiğe kalmama adına daha öne alınmasını öneriyorum aynı düşüncede olanlarda var sizin fikirleriniz nelerdir?

Toplanma saati : 08:00 Hareket saati : 08:30 uygun olur mu ?

• Beğen
Tepkiler: Okronos
Arkadaşlar merhaba!!!

Pazar turuna ben de varım!!!!!

görüşmek üzere!!!!

1.maskesiz
2.dejawu +
3.cem +
4.pugtdeem +
5.başarist
6.wolfret
7.kerem +
8.ahusenem +
9.okronos +
10.meral +
11.errayv +
12.Bahtsız:D +

Bu hafta yeni katılımlar olmaya devam ediyor,çok mutluyum bu yüzden.

BAHTSIZ arkadaşım tekrar hoşgeldin,umarım gelince memnun kalır ve senlede güzel turlarda beraber olmaya devam ederiz.Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: N.Utku Yamaner
tabi bi de ismimi artı yapiim dimi:)

1.maskesiz
2.dejawu +
3.cem +
4.pugtdeem +
5.başarist
6.wolfret
7.kerem +
8.ahusenem +
9.okronos +
10.meral +
11.errayv +
12. .....

Kasığımdaki morluk lar geçmedi ama bugün kısa haliç turunda biraz denedim kendimi ve kesin geliyorum,kanbersiz düğün olmaz :)

Ayrıca tekrar hatırlatalım tur başlangıç saati değişmemiştir,aynı saatte ve aynı yerde toplanıp hareket ediyoruz saat 08:45 i geçirmeden herkes orda olmalıdır,yoksa trafiğe kalabiliriz...

Toplanma ve buluşma : 08:40-09:00
Hareket saati : 09:00 (en geç)
Hava durumu : 13` biraz rüzgarlı (teknik terimler kullanmıyim şimdi),öğleden sonra yağmur yağacak (yağmur daha erken saatte başlamazsa turumuzu etkilemiyeceğine eminim...(Kaynak:Meteoroloji Genel Müdürlüğü)

1.maskesiz +
2.dejawu ?
3.cem +
4.pugtdeem +
5.başarist ?
6.wolfret ?
7.kerem +
8.ahusenem +
9.okronos +
10.meral +
11.tamer306 ?
12.errayv +
13.Bahtsız +
14.Savden ?
15. .....

Katılacak diğer arkadaşlar yeni mesajlarıyla listeye ismini eklemeye devam etsin lütfen,listedeki soru işaretleride artı olacaktır umarım :) Ayrıca havanın durumuna göre giyinmeyi unutmayın arkadaşlar.
Şimdilik hoşçakalın

Geri