Emrecim(pugtdeem) katıldığın bütün aktiviteleri takip ediyorum walla çorum,şile....çok fazla yorum yapmasam da takdir ediyorum seni keşke ben de bu kadar binebilsem bisiklete.Bu haftasonu fırsatı kaçırmak istemiyorum beraberiz inşallah
Yaw inanmayacaksınız ama galiba ben de gelecem bu "şaaaane" tura
Net bir şey söylemek için erken ama ihtimal yüksek .
Güzergah ve ekip tam süper .
Görüşmek üzere . . .
Cumartesi sabahı Ata ya saygı turumuz beşiktaş ve dolmabahçe üzerinden haliçe ve tekrar beşiktaş a devam edecek
Pazar günkü RUNNERS turumuz da aşikar zaten tur bilgisini verdim.
Sanırım ben olamıcam 2 turdada inş. gelirim diyim ama % 80 yokum.Kasığım pek iyi sayılmaz,bu haftayı dinlenerek geçirim artık napalım.
Bensiz tura devam ettiğiniz için teşşekkürler.Bu haftaki ekip 2 gün boyunca geçen haftaya göre dahada güzel bir tur oluşturacak eminim.
Ata ya Saygı Turu (10 Kasım cumartesi günü)
2. RUNNERS TURU (11 kasım pazar günü) Listesinin son hali...
Beşiktaş Runners Turu na yeni katılacak bisiklet dostlarına teşekkür ederek hoşgeldiniz diyorum.
Umarım Haftasonları BEŞİKTAŞ RUNNERS TURU nda ve çarşamba akşamlarıda HALİÇ TURU nda hep birlikte keyifli gezilere imza atarız.
Sanırım ismini ilk kez duyduğum Eray abimize ve Savaş a yeni oldukları için ayrıca hoşgeldiniz diyor,bu turu Haliç Turu ndan takip edip katılmaya karar veren ve beni yalnız bırakmayan zaten tanışık olduğumuz pedal dostlarımada birkez daha teşekkürü borç bilirim.
Toplanma saati : 08:45 Hareket saati : 09:00 olan 11 Kasım Pazar günü olucak olan turun saatini trafiğe kalmama adına daha öne alınmasını öneriyorum aynı düşüncede olanlarda var sizin fikirleriniz nelerdir?
Toplanma saati : 08:00 Hareket saati : 08:30 uygun olur mu ?
Kasığımdaki morluk lar geçmedi ama bugün kısa haliç turunda biraz denedim kendimi ve kesin geliyorum,kanbersiz düğün olmaz
Ayrıca tekrar hatırlatalım tur başlangıç saati değişmemiştir,aynı saatte ve aynı yerde toplanıp hareket ediyoruz saat 08:45 i geçirmeden herkes orda olmalıdır,yoksa trafiğe kalabiliriz...
Toplanma ve buluşma : 08:40-09:00
Hareket saati : 09:00 (en geç)
Hava durumu : 13` biraz rüzgarlı (teknik terimler kullanmıyim şimdi),öğleden sonra yağmur yağacak (yağmur daha erken saatte başlamazsa turumuzu etkilemiyeceğine eminim...(Kaynak:Meteoroloji Genel Müdürlüğü)
Katılacak diğer arkadaşlar yeni mesajlarıyla listeye ismini eklemeye devam etsin lütfen,listedeki soru işaretleride artı olacaktır umarım Ayrıca havanın durumuna göre giyinmeyi unutmayın arkadaşlar.
Şimdilik hoşçakalın