Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
cumartesi turu olacaksa ben varım ama pazar için söz veremem

Scudo
c.tesi günü sabah tura gelmek isteyen arkadaşlar aşağıya ismini eklerse katılım sayısına göre c.tesi günüde tur yaparız

ne olur ne olmaz ben ismimi yazim gelemesemde :) liste bir oluşsun bakalım

1.maskesiz +
2.ahu +
3.kerem +
4. .....

• Beğen
Tepkiler: ahusenem
Arkadaşlar 10 kasım da İstanbul-Ankara Ata mıza Saygı Turu başlangıç noktası olan Dolmabahçe ye;Beşiktaş ta saat 08:30 da toplanıp 29 ekimdeki gibi bayraklarla bir saygı turu yapmayı düşünürmüsünüz.

Kafamda oluşan programa göre;

08:30 da Beşiktaş ta toplanıp 08:45 te Dolmabahçe ye hareket edicez ve 09:05 teki saygı duruşunu Ata mızın vefat ettiği Dolmabahçe Sarayı nın giriş kısmında yada önünde gerçkleştiricez.Daha sonrasında saat 10:30 da tekrar Dolmabahçe de olucak şekilde turlayıp geri gelicez va Ankara ya hareket edicek grupla kaynaşıp yolcu edicez.Ankara ekibine katılıp yola devam etmek isteyenler için zaten aşağıdaki link te belirtildiği gibi bilgi verilmiştir.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=19029

• Beğen
Tepkiler: ahusenem
Emre;
bravo walla. gayet seri bi şekilde tur planlamaya başladın. gerçi öncesini bilmiyoruz ama forum sana yaradı galiba. veya sen foruma ve avrupa yakasına yeniden hareket getirdin belki de.:)

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
@maskesiz

selam arkadaslar,
bir yanlıslık olmasın, ataya saygı turu perşembe sabah (8 kasım) başlıyor ve 10 kasımda anıtkabirde sonlanıyor. benim anladığım 10 kasım sabahı dolmabahcede bir etkinlik yok. ama yapılabilir neden olmasın.

• Beğen
tarihte hata yaptım ama tuonela nın dediği gibi cumartesi sabahı beşiktaş ve dolmabahçe de yapabiliriz bu organizasyonu,boş durmayalım o anlamlı günde...sonrasındada gündüz gözüyle haliç i bi gezeriz.

Merhaba... Bu cumartesi yada pazar günü yapacağınız turlara ben de katılmak isterim.. saat kaç ta nerede?

11-Kasım Pazar günkü turumuzun bilgileri aşağıdadır.

Katılmak isteyen arkadaşlar listede isminin yanına artı koysun yada ismi yoksa eklesin lütfen;

Not : Bu tura katılın sizinde isminiz günün yıldızlarında yazılsın :D

Güzergah : Beşiktaş-Bebek-Emirgan-İstinye-Sarıyer-Rumelifeneri ve aynı istikamette dönüş
Mesafe : 65 km. max. (Beşiktaş tan gidiş dönüş toplam)
Hareket yeri : Beşiktaş Barbaros Hayrettin Paşa Meydanı,heykelin önü
Toplanma saati : 08:45-09:00
Hareket saati : 09:00
Hava durumu : 14 derece,parçalı bulutlu,yağış yok (haftasonu tam tur havası kısacası)
Mola yerimiz : İstinye çay bahçesi & Rumelifeneri

1.maskesiz +
2.dejawu
3.cem
4.pugtdeem
5.başarist
6.wolfret
7.kerem
8.ahusenem
9.okronos
10. .....

• Beğen
Tepkiler: Eray Özgülnar
benim çalışma saatlerim düzensiz olduğundan şimdi + ya da - yazamayacağım

Abicim sen bu turun demirbaşısın,sensiz olmaz valla.

Bu arada şile turu die konu açmışsınız insan bir hbr verir,benim fotolar videoda makinede kaldı öylece,eklenmedi foruma.Olmaz ki canım,aaaaaaaaaaaaaaaa;)

• Beğen
Tepkiler: başarist
Başar abi elinden geldiğince iş konusunda limitleri zorluyor bunu çok iyi biliyorum müsait olursa yanımızda olucaktır.Ben Pazar günü gelirim C.tesi inşallah.Resimler konusunda da aklıma gelmedi istemek Başar abi mail olarak linkleri atmıştı bende direk ekledim.

1.maskesiz +
2.dejawu
3.cem
4.pugtdeem
5.başarist
6.wolfret
7.kerem +
8.ahusenem
9.okronos
10. .....

madem herkes pazar diyor tamamdır c.tesi baka yere kaçarım

1.maskesiz +
2.dejawu
3.cem
4.pugtdeem +
5.başarist
6.wolfret
7.kerem +
8.ahusenem
9.okronos
10. .....

Merhaba Adim SavaŞ. Benİde Araniza Alirsaniz Sevİnİrİm. 4 Leventteyİm. GÖrÜŞmek DİleĞİyle. Hafta Sonlari GÜndÜzlerİ De Gezİ Programi Yapabİlİrmİsİnİz. İyİ GÜnler.

• Beğen
@savden

Merhaba Savaş haftasonları gündüzleride oluyor tabiki olmadığını varsayarsakta hafta sonumuz boş olduğu için müsait olabiliyoruz beraber turlayabiliriz.Aramıza hoşgeldin diyorum görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: savden ve maskesiz
1.maskesiz +
2.dejawu
3.cem
4.pugtdeem
5.başarist
6.wolfret
7.kerem
8.ahusenem
9.okronos
10.meral+
Merhaba arkadaşlar çok aktifsiniz walla sürekli turlar organizasyonlar:)
Ben cumartesi de pazar da müsaitim gelicem inşallah.C.tesi güzergah Beşiktaş-Bebek-Emirgan-İstinye-Sarıyer-Rumelifeneri olcak dimi?Sanki farklı iki güzargah var gibi?

11-Kasım Pazar günkü turumuzun bilgileri aşağıdadır.

Toplanma saati : 08:45-09:00
Hareket saati : 09:00
Hava durumu : 14 derece,parçalı bulutlu,yağış yok (haftasonu tam tur havası kısacası)
Mola yerimiz : İstinye çay bahçesi & Rumelifeneri

1.maskesiz +
2.dejawu
3.cem
4.pugtdeem+
5.başarist
6.wolfret
7.kerem
8.ahusenem
9.okronos+

Merhaba Emre;
toplanma saati biraz geç degil mi??
Sevgiler.

Bizim artıları götürmüşsün Meral abla:) listenin son hali yine güzel bir tur olucak..
1.maskesiz +
2.dejawu
3.cem
4.pugtdeem +
5.başarist
6.wolfret
7.kerem +
8.ahusenem
9.okronos +
10.meral +

• Beğen
Tepkiler: meral