Arkadaşlarım,bugün 1. sini gerçekleştirdiğimiz BEŞİKTAŞ RUNNERS turuna katıldığınız ve bu yeni birlikteliği sağladığınız için çok teşekkür ediyorum.Umarım katılamayanlar da önümüzdeki pazar günlerinde aramıza katılır ve bu keyifi beraber yaşarız.Msj ın başlığını kazasız belasız tur bitmiştir die atmak isterdim ama maalesef.Zuhal ve pugtdeem in de belirtiği gibi anlatsak köye yol olur.Kısaca Zuhal in üstüne sürülen bir araba patalayan lastik ve benim Barbaros Bulvarı ndaki uçuşum diebiliriz.
Hatırlatma olaraka belirtiim bir süre bisiklete binemicem sanırım çünkü yaptığım kazada gidon kolu kasığıma girdi ve şu anda aşırı şiş ve mosmor oldu.Anlıcanız yarın doktorluk oldum
üzüntüm bisiklete binemicek olmam.Zuhal sana da tekrar geçmiş olsun Tamer yardımına yetişti şanslısın,banada bi doktor lazım artık...
Katılan katılmayan herkese teşekkür eder kısmetse hafatayada bir başka turda (kemerburgaz üzerinden karadeniz düşünüyoruz) görüşmek üzere diyip buz tedavime devam ediyorum
Ayrıca her pazar turundan soona katılanlar için böle bir teşekkür köşesi (günün yıldızları) düşündüm,umarım hoşunuza gider,
günün yıldızları:
maskesiz
pugtdeem
başarist
wolfret
okronos
zuhal
Hatırlatma olaraka belirtiim bir süre bisiklete binemicem sanırım çünkü yaptığım kazada gidon kolu kasığıma girdi ve şu anda aşırı şiş ve mosmor oldu.Anlıcanız yarın doktorluk oldum
Katılan katılmayan herkese teşekkür eder kısmetse hafatayada bir başka turda (kemerburgaz üzerinden karadeniz düşünüyoruz) görüşmek üzere diyip buz tedavime devam ediyorum
Ayrıca her pazar turundan soona katılanlar için böle bir teşekkür köşesi (günün yıldızları) düşündüm,umarım hoşunuza gider,
günün yıldızları:
maskesiz
pugtdeem
başarist
wolfret
okronos
zuhal