Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
Scudo
Sen niye sustum dedin şimdi,ben bahsettiğim kişiye özelden msj attım zaten.O kendini biliyo :) Senin katılımlarını herzaman bekliyoruz,konuyada turada.Mesela bu hafta sonu pazar günü KUMKÖY,görüşürüz umarım

şu asfalt kurusun hele biraz atacam bende kendimi dısarılara. evde roller uzerinde takılmaca buaralar ancak. dizimde de bi problem var ısınmam gerekiyo soğuk havalarda yoksa agrısından durulmuyor. insallah gorusuruz bir turda tekrar.

• Beğen
Tepkiler: maskesiz
Anladığım kadarıyla senin ilacın sertacr88 nickli sertaç :) Genelde Belgrad Ormanına takılıyo fırlama ;) ona ulaşırsan sana uygun olacaktır.
Kolay gelsin

@Tuonela

ben malum yere gittim hem ekonomik hem guzel aklimda birde bisikletle gitmek vardi zaten TUZLA yida oradan soyledim :)

• Beğen
kilyosa gidecekseniz sahilden gitmenizi tavsiye ederim.. fener yerine kilyosu takip edeceksiniz sonrasında.. maslak yolundan çok daha güvenli ve keyifli olur..

doğru hatırlıyorsam tuzla yolu daha düz :)

@elif

dogrudur benim cacizane planim o yondedir ve sonucta kofte olayi

ama malum kumkoy vs. farketmez artik

hayirlisi artik bi orta yol bulunur

@maskesiz

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: fırlama haaaaaa !!! seni ben şikayet edeyimde admine sende 1 ay tatil yap ehuehuehuehuheu :)

Sen bugun geliyodun dimi hmmmm. Yağmur yağmassa bende geliyomda o yüzden sordum;);):ci:

@Sahinoz

>Bu arada aynı zevklere sahibiz güzel. Bende teknik iniş, çıkış ? ne varsa seviyorum :)
Belgradda karşılaştığımız bi grup vardı o gün onlar beşiktaş civarında mesken kılıyorlar ama 1 tanesi bile forumda gözükmüyo. Bi ara eyüp abi onların telini almıştı sanırım ama. Neyse inşallah o gün yine belgradda karşılarışırız.
Ve bu arada demiştim ama yine diyeyim dağcı emre abinin bi işi yoksa ve hava iyi olursa belgrad yapıcaz pazar 9 gibi.

Arkadaşlar görünen oki Pazar günü için ya Kumköy(Karadeniz)-Avrupa Yakası yada Tuzla(Köfte)-Anadolu Yakası yapıcaz.Mesafe olarak aralarında fark yok gibi (+-10 km).Son olarak bu 2 si arasından seçim yapıp yarın akşam tur programını yayınlayayım.

1. seçenek : Kumköy (-100 km) doğa ve karadeniz :)
2. seçenek : Tuzla (+100 km) düz yol ve köfte :)

@sertacr88

selam sertaç hafta sonu tabıkı gıdecegız havada güzel belgrat kaçmaz zannedersem ahmette gelır exşin yapacagız orman havasıda süper oluyor

çoğunluğa uyarım demekten nefret ederim ama bu aralar ne zaman plan yapmaya kalksam terslik çıkıyo. o yüzden gidilecek yer konusunda taraf olmaya korkuyorum. mecburen çoğunluk ne isterse ben gelirim.

tuzlaya bi kez gitmişliğim var. köfteler harbiden güzel. dediğim gibi yol düz gibi ama rüzgar korkutucu olabilir.

kumköy de uyar. maskesiz emre de tur rehberi gibi reklamını yapınca kumköyün ister istemez merakı uyanıyor insanın. kumköy e de varım kısaca.:D :cool:

bu pazar geliyorum. artı yapın bana şimdiden

• Beğen
Herkese selamlar...
Bana göre Kumköy daha uygun...
Tuzla ve Şileyi başka hafta da turlayabiliriz....

bende hızlı beye katiliyorum ve KUMKOY diyorum

Artik tuzla bir baska haftaya :)

@maskesiz

Kilyosa gelmek istiyorumm ama erken donmem de gerekiyor:( bakalım bir yol bulmaya calisacagm...simdilik okronos+
gorusmek uzere

Geri