güzel bi turu daha geride bıraktık yokuş çıkarken biraz zorlansamda inmesi baya güzeldi ve fenerdekı manzara eşliginde peynir ekmek yemek harikaydı dönüşte beşiktaşta arkadaki arkdşları bekleyınce ewe dönüş yolu baya ıslaktı ve saolsun kıyafetlerım çamur nedenıyle kullanılamaz gibi gözukuyo gelen herkese teşekkürler
kerem abi fotolar çok güzel boş yolda tek başına önden giden fotodakı şahıs benım sanırım
arkadaşlar fotoların geciktiğinin farkındayım sizi biraz bekleticem.
ayrıca gelen herkese çok teşekkürler tam bir takım ruhu oluşturduk..
süper bi gezi oldu.
ayrıca kerem abiyle bisiklet üstünde oynamamızda çok güzel oldu..
Güzel,eğlenceli ve bol katılımlı bir tur olmuş,fotolarda geçen haftayı aratmıyo hani
Katılamadığım için üzgünüm ama anladım ki sayenizde bu tur ben olamasam da devam edecek artık,beni aştı anlıcağınız yani herkesin turu oluyor BEŞİKTAŞ RUNNERS...
Bu sayede çok mutlu olmamı sağlayan siz pedal dostlarına teşekkür eder,kazasız ve sorunsuz geçen bu turu gerçekleştiren sizlerin eline ayağına sağlık demekten zevk duyarım.
Önümüzdeki turlarda görüşmek dileğiyle,saygılar sevgiler...
günün yıldızları :
Not :Arkadaşlar bu hafta tam kadroyu bilemediğim için isim yazamıyorum,eksik yazıp kimseyi kırmak istemediğim için sadece şunu yazıyorum ; hepiniz birer RUNNERS sınız
Arkadaşlar runners turlarıyla ilgili foto,video,konu,msk vb.şeylere BEŞİKTAŞ RUNNERS konusundan devam etmenizi rica ederim.Tabiki ayrıca konu açmak sizin tercihiniz.Zaten turun konusu varken ilgilenenleri başka sayfaya yada linke aktarmanın gereksiz olduğunu düşünüyorum.Aynı anda iki konudada yayınlayabilirdiniz ayrıca değil mi? İlla ayrı konu açcaksanız beni yanlış anlamayın tek elcilik yapmak değil amacım ama runners turlarıyşa ilgili bahsettiğim görsel ve sözsel kayıtları tekbir yerde bulmak ve incelemek tura katılanlar ve daha sonra katılmak isteyenler içinde daha faydalı ve daha az uğraşılı olacaktır.
Msj ı dikkate almanızı rica ederk,sonraki turlarda görüşme dileklerimle sevgilerimi iletirim.
Konu : BEŞİKTAŞ RUNNERS
Konuyu başlatan : MASKESİZ