Scudo Sports

Beşiktaş Runners (Tour de Beşiktaş)

Bu hafta ki turu nereye yapalım?

• Toplam katılım
    18
  • Anket kapanışı .
Bu tur belki devam edecek ama ben olmayacağım,bu kesin.Ben senelerdir yaptığım gibi sanal ortamdan uzak birşekilde bisiklet macerama devam kararı aldım.İnan daha sağlıklı bir ortamda dah az sorun yaşadım.En az bu forumdaki kadar insan tanıyıp turladım.
Maalesef rahatsız olanlar oldu Beşiktaş Turundan,kimseyi daha fazla sıkmak istemiyorum bu turunda benle bitmesini istiyorum aslında.Garip düşünceli insanlarla sanal ortamda tartışmak kadar keyifsiz bir şey yok.Buna devam etmeyeceğim.
Bu haftada kararlaştırılmış olduğu ve siz uzaktan geleceğiniz için iptal etme gibi bir lüksüm yoktu.
Kısacası haliç turunda dün akşam sen le ve hızlı ile Beşiktaş turundan bahsetmemiz arkadaşları baya rahatsız etmiş.Oaly bide tiiye almaya kadar varınca bende uzatmadım daha fazla.İnş. sizinlede;daha sağlıklı beyinlerle birlikte daha sağlıklı ortamlarda karşılaşırız bu pazar dan sonra

Scudo
Hakeretede başlamışsın Emre abi tebrikler.İnsanları bu kadar rencide etmeye hakkın yok senin turuna kimse engel olmadı istememezlikte yapmadı.Sadece turunu turundan devam ettirseydin.Herkes sana olumlu yaklaşırken mantıklı çözümler sunarken senin öfken artıyor.Kimse saygısızlık yapmadı yaptıysa ispatla yada istemediyse yada başka birşey.Garip düşünceli insanız sağlıksız beyiniz.Turu sakın kapatma böyle bir istekte olan yok bizi yanlış anladın ve kimseyi rahatsız etmedin bol katılımlı turlar bunu turlara düzenli gelmeyi planlayan arkadaşlar için devam ettirmelisin arkasında durarak.Başarılar.

Siz kendi turunuzu yapın arkadaş,sizene benim turu yapıp yapmamamdan,şimdimi duyarlı oldunuz,yoksa buraya da mı karışıyosunuz artık.Bu turu ne yapıcağıma ben karar veriyorum arkadaşım,bana akıl verme.İsteyen devam eder bu konuya,forumu ve bu turu cebime alıp götürecek halim yok.Ben giderim tur burda kalır aynen ve isteyen devam ettirir.Ben yokum dedim arkadaşım,BEN!!!
Bu tur bensiz de yapıldı geçen hafta ve bu haftada bensiz hazırlandı,o yüzden içim rahat.Kimseyi arkada bırakmadım ve bu hafta sözümü tutup turun yapılması için uğraştım.
Sen bana akıl verme dediğim gibi,ben kararımı verdim.Mümkünse bidahada yazma buraya,Haliç ten kimse yazmasın.Fikrim sabittir.Sizede yazacağımı yazdım mutluluklar diledim.Hala burda yazıyosun?
Eğer devam ederseniz burdada cvp yazmıcam size.Ayrıca helal olsun Emre,her msj ıma atladın lapin gibi.Aferin sana...

Bide utanmadan dalga geçti beyefendiler,kabak tadı verdik diye.Bende yutacam bunları,alın bütün turlar sizin olsun.Hakaretten bahsedenlere bak?Muhattap olmayın benle yahu,o kadar işte...

:)teşekkür ederim sen bilirsin suç bende.Senin turun ilgilendirmez tabiki her turunda olduk ya off off neyse neyi yazıyım ki ben.Ben lapin gibi atlıyorsam sana inan laf bulamıyorum özür dilerim konunu meşgul ettim ama o zaman sende burada bizimle ilgili yazma lütfen senin konunda haliçle ilgili birşey olmasın mesajında bahsetmişsin ondan dedimve cevap vermiştim...Emre abi olaydan beni sorumlu gördüğü için bu yazıyı yazma gereği duydum bundan sonra ki sorunları burada herkesin keyfini kaçırarak değilde özel olarak konuşmak tercihim herkesten özür dilerim

gelemiyorum
okronos-
ayrıca 2 Emre'nin --ki birlikte ne kadar cok pedalladılar--forumda boyle atışması hic hos degil:mad:
Uzuldum dogrusu..:(

• Beğen
Tepkiler: msd_57
@Okronos

alaalaaa atışma diye bişi yokki yaa. Geriyi iyice okumanızı tavsiye ederim. atışma yok bir uyarı var ama uyarıyı anlamak istediği gibi anlamak isteyen var o kadar.
;)

Olan biteni üzülerek izledim. Emre (maskesiz)'in buradaki tavrının çocukça bir alınganlık içerdiğini söylemek istiyorum. Bu konu açıldığında eski bir Beşiktaş sakini olarak mutlu olmuştum. Beşiktaş'taki bisikletsever arkadaşların biraraya geleceği bir başlığın açılması çok yerinde bir karar olmuş.

Bence bu konuyu açan ve turları düzenleyen kişinin bundan sonra burada ve turlarda bulunmaması turun iptalini ve konunun kapanmasını gerektirmemeli. Beşiktaşlı bisikletseverler bu konu altında birleşerek turlarını devam ettirmeli ve gelenekselleştirmeliler. Önemli olan azim ve istikrar.

Bu vesileyle değerli müzisyen Freddy Mercury'i ölüm yıldönümünde bir kez daha analım ve diyelim ki: " The show must go on! "

Arkadaşlar yarın ki tur için istikameti belirlemek ve turu nasıl yapacağınıza karar vermek size bağlı.Kumköy yada başka biryer yada başka bir pazar.
Kısacası ben yokum artık,benim dün sölediklerim bugünde tekrar edilmiş.
Arkadaşlar dün dedimki;
Ben giderim ama tur burda kalır,alıp cebime koyup götürecek halim yok.İsteyen devam ettirir bu turu :) Ama ben forumda yokum dedim...

Son liste :
1.bora +
2.erray +
3.ahusenem +
4.grikartal +
5.emresafa +
6. .....

Bende basur rahatsızlğım hala geçmediği için gelemiyorum

arkadaşlar neeler oluyor böyle yahu..malesef yaşananları talihsizlik olarak nitelendiriyorum...bunlara gerek yok bence...:rolleyes: ve diyıorum ki;
pedal severler olarak bu konu altında birleşerek turlarını devam ettirmeli ,ZUHAL ında dedi "bu konuyu açan ve turları düzenleyen kişinin bundan sonra burada ve turlarda bulunmaması turun iptalini ve konunun kapanmasını gerektirmemeli gibi "ve yarında en guzel şekilde geçirilmeli tekrardan en guzeli ile ve ilk gun ki gibi...olması dileğiyle..ileriiiiiiiii....

@wolfret

ya sen nerelerdesin beeea :D tipini kılığını unuttum vallahi heeeee:):):) dostum tez vakit görüşelim yaa çarşamba günü gellll.kameranıda getirmeyi unutma :D:D:D:D:D

arkadaşlar işlerimi yetiştiremediğim için pazar gününü hastanede geçirmek zorundayım. umarım tur (olur)güzel geçer. haftaya başka bir tur duyurusu görmeyi ve katılmayı can-ı yürekten diliyorum.

Geri