Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
bugun ntv sporda izledim canli yayinda,
Berke bu fotolari sen mi cekiyorsun?
eger sen cekiyorsan, orada bir suzer plaza vardi galiba, orda mi ofisin?

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@Baris Celik
Hayır ben çekmiyorum internette denk geliyorum burada paylaşıyorum. :)

@Berke

Bahane yok, kötü oynadık. Sosa da geldiğinden beri ilk defa arka arkaya iyi oynuyor. Böyle bir periyodu olmamıştı hiç. Sevindirici :)
Yalnız o verilmeyen penaltı + kırmızı kart nedir öyle ya?? Hakemin önünde hem de, nasıl çalınmaz anlamıyorum. Sonra "kıymık kıymık" doğranan başkaları oluyor :D

@Berke
@Deniz Tezcan
Kötü oynadık ama yenilmedik, büyük takım refleksi ve şampiyonluk refleksi verdi takım. İnanın dün Osmanlıspor bizden iyi oynadı. Onları tebrik ederim. Tabi futbol oynamış biri olarak şunu belirtmeliyim o zeminde futbol falan oynanmaz, resmen donmuş. Maça çok büyük etkisi oldu, sonra yayıncı kuruluş spikerleri Osmanlıspor'un o sahada sezon başından beri 1 galibiyeti olduğunu söyleyince onlar adına üzüldüm. O zeminde futbol oynanmaz çünkü.

Hakem hakkında vermediği penaltı ve kırmızı kart dışında kötü bir şey söyleyemem. Bence penaltıyı orta hakem değil çizgi hakemi vermedi. Tabi adama sorarlar sen bostan korkuluğu musun ? Tabi bazı renkli kişiliklere buda bir ders olsun çünkü "hakemler Beşiktaş'ı şampiyon yapacak" diye algı oluşturup ortalığı kirletiyorlardı. Sosa güzel bir ayar verdi herkese diyelim.

Ekran Alıntısı.PNG

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Millet 89'da Beşiktaş puan kaybetti diye sevinirken 90'da Sosa bi'koydu bazı kişilerin hevesi kaçtı. :) :)

Bu takım bu sene şampiyondur. :)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Bir zamanlar "para komodinin üstünde" diyen ahlaksız bir grup insan hem tuttukları takımı hemde taraftar gurubunun adını kötüye çıkarmak için böyle bir slogan icat ettiler. Yetmedi bu ayıbı Galatasaray taraftarı düzelteceğine, sürdürmeye devam etti. Özellikle sosyal medyada çok konuşuldu ve büyük destek gördü GS tarafından. Ayrıca hatırlatmakta fayda var dönemin GS yönetimi bu saygısızlıkla ilgili kınama bile yayınlamadı. Tabi ki tüm Galatasaray taraftarının hepsini aynı kefeye koymak doğru değil. Ancak o dönemde bir çoğu buna çanak tutuyordu. Bizim "Feda Sezonu" dediğimiz sembolik hareketi, kendilerini yüceltmek için futbol siyaseti yapanlar şimdi ne düşünecekler diye kendime sormadan edemiyorum.

Bizim bazı atasözlerimiz var örnek vermek gerekirse " Keser döner sap döner, gün gelir, hesap döner ". Ne hazindir ki bizimle alay edenler komodin üstündeki meblağın 1 kuruşuna bile muhtaç hale gelmişlerdir. Bir zamanlar (link) toplayan bir kulüp taraftarıdır bunu yapan. Zaten Ahlak sokaktan alınan bir şey değil. O yüzden Galatasaray taraftarı "Gülme komşuna, gelir başına" diyorum. Beşiktaş halkın takımıdır.

Bunlar Galatasaray'ın iyi günleri. Ancak hiç bir Beşiktaş taraftarı bu terbiyesizliği unutmadı ve unutmayacak.

La vittoria sara nostra ...

Ben bu pankartı unuturum belki ama,
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRuToMPqzzrhUyoATk3nz5db5BKe5DZ4PDMX5JmAnqPFbVvep8LTWF_FlVo
Bunu asla unutmam,
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSAQ44Z_Okg068Gz67x1ZkL8PhNbXX9xMLvhikFdFDNRyPck4KPNQ
Boğazım düğümlenmişti görünce, çok şükür etmiştim Beşiktaşlı olduğuma. Maçın sonucuna Rıza hoca için ayrı bi sevinmiştim.

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
Bu haftaki maç da ertelendi of ya...

@Yusuf G.
Kalitesiz renkli taraftarlar işte. Bu pankartları yapanlardan bahsediyorum. Belaltı vurmak, insanları ötekileştirmek bu. Salatasaray taraftarı zaten son dönemde hep böyle.....

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri