Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Atilla Gobel
Aynen öyle sanki kendisi hakemlik hayatında çok başarılı idi Rabbim kimlerin eline kaldık sen fırsat verme bunlar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Scudo
Sosa der susarım. :)
Screenshot_2016-02-17-22-41-28.png

• Beğen
Tepkiler: metinnitem1
Geçen sene Galatasaray derbisi öncesi Konya deplasmanında Atiba penaltı çizgisine basıyor diye kırmızı gösteren Halis Özkahya, bu yıl Fenerbahçe derbisi öncesi Gençlerbirliği maçını yönetecek.

Operasyonlar tam gaz devam etse de başaramayacaklar. :)

• Beğen
Tepkiler: el_Aksa_1903
Kulüp artık taraftarın tasarımı olan tişörtleri satışa çıkartmaya başlıyormuş... Akıllıca bir iş olmuş çünkü eski tişörtleri kim tasarlıyorsa gerçekten bu işi bilmiyordu.
Taraftar tasarımlarından ilki satışa çıkmış, ben çok beğendim pazar günü alırım muhtemelen 40 lira (biraz pahalı gibi ama)...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/9861_549124631928348_6766626984945107345_n.png?oh=574de7b11d6c64698b9669b414e832b6&oe=5726A13A&__gda__=1466953169_9164e0d5792fdd1be4d3477e30833618

Gomez'in gol atması çok önemliydi. Pozisyona zaten giriyor. Moralli olacak haftaya :)
Bu arada bu saçma salak hakem, birilerini cezalı duruma düşürebilir diye ödüm kopuyordu. Korktuğum olmadı.

@Anonim skor tahmini var mı abi? :)

@Berke
2-1 alacağız gibi geliyor. Daha gollü olsun be :) Forma hazır :)

Fb karşısında başarılar dilerim.:harika: Kötü gidişatımız boyunca şampiyon beşiktaş olsun bence.:komik: 4.yıldız tek bizde kalmaya devam etsin :krnz:

Kaybedersek çok şey kaybetmeyeceğiz belki ama kazanırsak bence bu işi bitireceğiz :harika:

Skor tahminim biraz ütopik olabilir ama ; 4-2 diyorum. ( 3 Gomez 1 Sosa )

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G. ve Berke
@Atilla G.
Abi senden de bir tahmin alalım.

@Berke biraz saçma gelecek ama 4-5 farklı galip geleceğimizi düşünüyorum 2 gündür. Nedense Allah'tan mıdır nedir içime hep böyle doğuyor. Yalnız mantıklı düşünürsek şu cevabı verebiliyorum kendime, erken bir gol bulursak Fenerbahçe çabuk çözülür gibime geliyor. Lakin maç orta saha mücadelesi şeklinde geçecek. Gökhan'ı ve Caner'i durduralım yeter :)

@Atilla G.
Abi Gökhan Gönül sakat oynayamayacak diyorlardı en son...

@Berke O zaman daha iyi ancak bu Fenerbahçe'nin işi belli olmaz. Pek güvenme yani :)

Gece rüyamda quaresmanın kırmızı kart gördüğünü gördüm:krktm:

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Bana da 3-1 alacağız gibi geliyor. İnşaAllah cüneyt eyyamcılık yapmaz adaletli yönetir maçı. Taraftarın da etkisinde kalıp bizden birini atmazsa iyi, malum kariyerinde en çok kartı fenerbahçe'nin rakiplerine çıkarmış.

Gazamız mübarek olsun.. Başlıyoruz :krktm:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri