Scudo Sports

Beşiktaş JK - 2015/2016 Şampiyonu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
brugges maçında yenen gol,
akhisar maçında yenen ikinci gol,

tolgaya ders alması için yetmiyor ise,

kusura bakmasın.

lizbon maçına lider çıkıp,

ilk golü atan bir takım,

ki beşiktaş ise bu,

tolga'dan daha iyi bir futbolcuyu hak ediyor kalede.

iyi adam olması ne yazık ki tur için yetmiyor.

Yapacak bir şey yok, tur gitti. Yalnız Tolga'ya küfür etmenin bir anlamı yok. Oynatmazsın, ondan iyi bir kaleci alır yedeğe çekersin olur biter. Yani el insaf, Tolga tamam gol yedi anlıyoruz, Gomez ve Olcay kaçırdıkları, gol olmuş olsa 3-0 olacak bir maç söz konusuydu. O yüzden takım oyunu futbol. Komple yenildik arkadaş, Tolga'ya fatura kesilmesinin bir anlamı yok.

şampiyonmu olacaksın kalecin ii olacak arkadaş. kim ne dersin cordobadan beri kalecisisiz. gecen sene gs şamp oldu. yılın futbolcusu muslera secildi neden cunku o rezil takımı sampiyon yaptı adam. evet haklısınız gomez kacırdı olcay zaten bildigimiz olcay ama golu bulursun buldunda sorun ye mi ye cek sin. yani işin özü paraya kıyacan kalecinin kralını alacan başarı istiyosan önce kalecin ii olacak. çünkü kaleci tek adam ve son adam.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
Derbiye ne olursa olsun Günay çıkmalı. Bu saatten sonra Tolga ne kadar adamlık yapsa da gözümde bitmiştir. Galatasaray maçına bu kaleciyle çıkarsak maçı falan izlemeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: BarisBJK
ben aynı sekilde düşünmüyorum mac kondisyonu diye bişe var günay gecen seneden beri ilk 11 görmedi tolga evet ii bir kaleci deil ama tecrube ve mac fazlası olarak günaydan ii durumda şenol hoca tolgayla cıkacaktır. belki günayla cıksa günay cok daha ii bir performans sergileyebilir ama derbi macı yükünü yüklemek mantıklı deil bence. mac derbi deilde anadolu macı olsaydı farklı olabilirdi. derbide günayla cıkıp günayın hata yapması durumunda macı ve gencecik bir kaleciyi de kaybedebilirsin. çözüm devre arasında ii bir kaleci almak.

• Beğen
Tepkiler: Berke
@Berke Günay derbiyi kaldıramaz. Kaldırsa bile acayip maç eksiği var. O yüzden kendini şartlandırma Berke, kaleye Tolga geçer büyük ihtimalle.

• Beğen
uefa da bitti, kadro yeterince yoruldu,

gs maç bileti alana kupa maçı hediye(!)
...

türkiye kupası maçlarına yedeklerle çıkılmalı ve elenilecekse de tez zamanda elenilmeli.

gs maçı önemli bir dönüm noktası takım için.

tolga'yı uğultulardan korumak için kalede günay oynatılmalı.

eğer tolgayla maça çıkılır da tribünlerden ıslıklar yükselirse hem tribün hem takım dağılır.

tez zamanda olimpiyat stadından kurtulmak ümidiyle.

@Atilla Gobel
Tolga'nın maç eksiği yokken böyle oluyor. Bir de moralsizliği ekleyelim üzerine. Günay fikrine katılıyorum sonuna kadar. Tolga'yı görmek istemiyorum artık.

@Deniz Tezcan
Sana sonuna kadar hak veriyorum ancak yapılması gereken bana göre Günay'ı oynatmak değil. En azından Galatasaray maçında. Çünkü Günay tecrübesiz. Bunun kalecilik yetenekleri ile alakası yok. Umarım takım için en iyi seçimi yapar Şenol Güneş.

bjk-gs maci icin skor tahmini?
haydi burayayazalim, mactan sonra bakariz kim en dogru tahminde bulunmus:)

@Berke
Tamamdır :)

Bu arada tolga besiktasi haketmiyor onun yuzunden kupaya veda ettiniz.gecen senede kulup buruj macinda gol yemisti fikret ormanin tek basina is basina yapmasi lazim acilen bir kaleci getirmesi lazim size

@Bartu Bilgi

İyiki bu gerekli bilgilendirmeyi yaptin yoksa biz hic birimiz farkinda deildik bunun. Aydinlattin bizi cok saol.

• Beğen
Aydinlanma iyi

Senin hala aydinlanamamis olan ise bence facia.

• Beğen
Tolga gol yerse daha fazla tepki alacağından çıkmak istemedi herhalde.

Screenshot_2015-12-14-14-41-10.png

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri