Scudo Sports

Benzin İstasyonlarında Bisikletlilere Destek İstiyoruz

Bende diyorumki benzin istasyonlarında enerji jelleri proteinli çikolata iyi olurdu

Scudo
Benzin istasyonlarının İSTEK ve ŞİKAYET DEFTERLERİ var.
İsteklerinizi bunlara yazabilirsiniz.
İşim gereği çoğuyla muhatap oluyorum. Müdürleri merak etmeyin onları okuyorlar. Zaten o defterlerin orada bulunma amaçları ''Müşteriyi nasıl çekebilirim'' düşüncesi.
http://i.imgur.com/CuNrG74.jpg

• Beğen
Tepkiler: Çetin ŞAHİNÖZ
Çok fazla şehir dışı tur yapmadım ama yaparsam ben de eksiklikleri görücem galiba.Benzinlikler ihtiyaç giderme ve hatta çadırla kalınacak yerler olarak görünüyor.Bisiklet derneklerimize büyük işler düşüyor.Büyük ve tanınmış Petrol firmalarıyla görüşüp bu konuyu dile getirmeleri bazı firmaları harekete geçirebilir.Özellikle tur yapılması muhtemel güzergahlarda Bisiklet yedek parçalarının olması bizim için çok yararlı olur.Örnek "Dış Lastik" artı bir ağırlık.Benzinlikte bulursam yolda kalmam..

@Çetin ŞAHİNÖZ

benzin istasyonlarının desteği sadece hava basmam o bakımdan onlara teşekkür ederim tabi sistem araba sibop olur ise, iğneli kullananlar yanlarında aparat taşıyacak tabi,,

@Erkan Közen

aynen erkan ,özellikle energel bu pazar fena tetikledi doğrusu,,

Mehmet beyin dediği doğru. tüm bisiklet severler geçtikleri güzergah üzerindeki istasyonlara istek yazabilirler. bu sayede sık kullanılan bisiklet güzergahlarındaki istasyonlar ufak tefek bu işe başlayabilirler. once iç/dış lastikle başlarlar, sonra sında zincir vs. derken, satış yoğunluğuna göre malzeme sayısı artarak gider. sonuçta ne kadar çok satış olursa o kadar çok malzeme getirirler.

Arz talep meselesi ile doğrudan ilgili bir durum. Peki gerçekten böyle bir ihtiyaç var mı ve ne kadar kişi için? Benzin istasyonları için bunları mekanda bulundurmak problem yaratmaz ancak asıl problem o kadar çok sayı da ürünü tedarik etmek ve oralara göndermek.
Belki ülke genelinde eurovelo gibi bisiklet rotalari çıkartıp, yol üstündeki dinlenme noktalarına kiosk tarzı bisiklet eşyası alınabilen üniteler yerleştirilebilir. (Yurt dışında örnekleri başladı)

Uzun yol için kamp yapılabilecek, bisiklet park edilebilecek çözümler sunulması daha mantıklı olur.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Sefa
Zaten benim aklımdaki çok bisikletli geçen yerlerdeki benzinciler.
Birde en çok ihtiyaç olabilecek, olmazsa olmaz ürünler, mesela iç lastik, zincir, artık duruma göre bir anda 20-30 ürünü koymak tabii ki anlamsız
ama ürün markalarının, eğer potansiyel görürler ise yapabilecekleri bir iş bence.
Özellikle bisiklet aksesuarlarını Türkiye ye getiren distribütörler yeni dağıtım kanalları açmak, satışlarını %10 da olsa arttırmak için bunu yapabilirler.

Ürünleri konsinye olarak verip satıldıkça fatura keserler. Böylece benzin istasyonları (eğer maliyet sahiden de ağır yada gereksiz gelirse onlara) yatırım maliyetine de girmemiş olur.

Yani amaç bir işi yapmak olursa yol çok, öpmeye niyet yok yanağın nerde denirse o zaman bir yere gitmez zaten iş.

Geri