Scudo Sports

Beni de buldu en sonunda!

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
İnsanlar,bisikletci arkadaşlarım forumda başına gelen arkadaşlarımız.anlatırdı bizde aman dikkat edin allah korusun derdik bizimki ne araba çarpması, ne başka bir araç yüzünden oldu havlayan köpekler saldırmaz ve ısırmaz bunu artık ezberlemişdim yuşa tepesinden aşağı iniyorum birden askeriye var orda bilenler bilir tam sola döneceğim sağda belirdi köpekler(in işte al bisikleti eline niye biniyorsun dimi..) son sürat iniyorum benimde arkamda arkadaşım var daha doğrusu arkadaşım ve dostum sandığım mal!!:acpsnr::acpsnr:sen beni tam dönerken geç bekle dimi niye geçiyorsun?? ben duramadım tabi arkadan buna 60-70 ile bu arada bisikletim yol bisikleti onda ince teker dağ bisikleti var bir vurdum havada döndüm önce kafam sonra belim yere çarpdı ben orda nakavt :(:( onda ufak tefek sıyrıklar bende şişen dizler dirsekler derin kesikler vb..durumlar:(allahdan kask var kafada sağdan, soldan duran araçlar, yardıma koşan askerler, ambulans, derken beykoz devlet hastanesinde müşahade makinalara gir çık alınan kanlar idrar testleri saat 5 civarı oldu ben evime gece 1 'de vardım ilaçlar,merhemler derken benim arkadaş bende kabahat yok demeler, hem arkadan benim önüme atla hem sende suç var de:( neyse iyileşeceğim nasıl olsa sen düşün kesin bu arkadaşlık bitti zaten yol vereceğim kendisine o yüzden son diyeceğim kask,kask,kask ve hatta dirseklik kolluk veya zırh giyin yoksa eve bile dönemeyebilirsiniz belkide sakat kalıp ölmüş olacakdım.:(:(:(:(

Scudo
çok geçmiş oldun hocam, cidden bakala giderken bile kask takmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@miyamoto musashi kardes çok büyük geçmiş olsun neyseki önlemini almışssın da kask daha büyük acıların önüne geçmiş azıcık sadaka ve çokça tedbir ile umarım bir daha kaza yaşamazsınız yaşamayız

• Beğen
Tepkiler: ultra 700 ersin
Çok çok geçmiş olsun

@Oğuzhan Çaylak Dostum neye yanıyorum biliyormusun koskoca yuşa peygamberin huzuruna çıkdık dua ettik, döndük bunlar geldi başımıza nedir hikmeti onuda rabbim bilir.

@karaslanxl allah razı olsun sağol sizleri korusun rabbim beterinden.

hocam çok geçmiş olsun kaza geliyorum demez önlem alma konusunda kesinlikle haklısınız

@miyamoto musashi
Tesekkurler amin hep beraber

• Beğen
Tepkiler: ultra 700 ersin
@miyamoto musashi

Geçmiş olsun, kask takmanız daha büyük ve ciddi bir yaralanmanın önüne geçmiş.

Konudan bağımsız olarak küçük bir tavsiye niteliğinde bir şey söylemek istiyorum. Başınıza geleni anlatmışsınız ama inanın olayın nasıl olduğunu anlamak için iki kere okumam gerekti. Bunun sebebi eksik ya da hatalı olarak anlatmanızdan öte noktalama işareti, paragraf ve anlatım bütünlüğü gibi Türkçe için önemli olan kuralları es geçmeniz. Nacizane tavsiyemdir, lütfen bu kuralları göz önünde bulundurun :)

@OsmanYazıcı Doğru söylüyorsunuz yazım konusunda kusura bakmasın herkes, kafa allak, bullak moraller sıfır olunca böyle saçma sapan bir yazı çkdı ortaya.

Çok geçmiş olsun, ne yapacağı belirsiz bu "insan"ların.

@Rcx çok sağol allah sizleri korusun ben 42 yaşındayım arkadaşım 49 yaşında insan bir düşünür, bu önde gidiyor ben bunu geçipde niye önüne kırdım diye genç ve cahil olursunda anlarım hayat tecrübesi ve yılların bisiklet deneyimi var ama yokmuş bu arkadaşımda bizede ders oldu en güzeli tek tabanca takılmak.

@miyamoto musashi aslında köpeklerin havlaması falan telaslanmis olabilir de, bilemiyorum yani. Kimsenin başına vermesin, ucuz atlatmışsiniz.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri