İnsanlar,bisikletci arkadaşlarım forumda başına gelen arkadaşlarımız.anlatırdı bizde aman dikkat edin allah korusun derdik bizimki ne araba çarpması, ne başka bir araç yüzünden oldu havlayan köpekler saldırmaz ve ısırmaz bunu artık ezberlemişdim yuşa tepesinden aşağı iniyorum birden askeriye var orda bilenler bilir tam sola döneceğim sağda belirdi köpekler(in işte al bisikleti eline niye biniyorsun dimi..) son sürat iniyorum benimde arkamda arkadaşım var daha doğrusu arkadaşım ve dostum sandığım mal!!
sen beni tam dönerken geç bekle dimi niye geçiyorsun?? ben duramadım tabi arkadan buna 60-70 ile bu arada bisikletim yol bisikleti onda ince teker dağ bisikleti var bir vurdum havada döndüm önce kafam sonra belim yere çarpdı ben orda nakavt 
onda ufak tefek sıyrıklar bende şişen dizler dirsekler derin kesikler vb..durumlar
allahdan kask var kafada sağdan, soldan duran araçlar, yardıma koşan askerler, ambulans, derken beykoz devlet hastanesinde müşahade makinalara gir çık alınan kanlar idrar testleri saat 5 civarı oldu ben evime gece 1 'de vardım ilaçlar,merhemler derken benim arkadaş bende kabahat yok demeler, hem arkadan benim önüme atla hem sende suç var de
neyse iyileşeceğim nasıl olsa sen düşün kesin bu arkadaşlık bitti zaten yol vereceğim kendisine o yüzden son diyeceğim kask,kask,kask ve hatta dirseklik kolluk veya zırh giyin yoksa eve bile dönemeyebilirsiniz belkide sakat kalıp ölmüş olacakdım.