Scudo Sports

Beni de buldu en sonunda!

Geçmiş olsun,insanlar zor varlıklar abi ,bende beni gece ikibuçukta lastiğim patlayınca yarı yolda bırakan bir vatandaşı sildim hayattan,adam sabah denize gidecekmiş,madem denize gideceksin,niye geldin binmek için gece,beni yarıyolda bırakan benim gözümde bitmiştir,bizde anca beraber kanca beraber...

Scudo
İlk başta köpekler saldırdı sandım meğer daha kötüsü olmuş. Çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..

İlk başta köpekler saldırdı sandım meğer daha kötüsü olmuş. Çok çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış..

@miyamoto musashi yukarıda ki arkadaşın örneği daha fena bence. Gece vakti tek basina kalmis. O yuzden bayramdan sonra arkadasiniza bir ceza kesin. Guzel bir ziyafet ceksin size. Siz de icinizi bosaltip rahatlarsiniz. Ileride anisi olur.:):):)

• Beğen
Tepkiler: ultra 700 ersin
çok geçmiş olsun, velilmiş sadakanız varmış tamm olarak kaza nedenini anlamadım, az açabilirmisiniz acaba

@Çağdaş78 Valla onu fena hırpalayacakdım yalan yok sonra dedim yine adamlık, insanlık bizde kalsın daha asla işim olmaz hocam allaha yakın bana uzak olsun.öyle yemekle ziyafetle olacak iş değil bu resmen ölebilir yada sakat kalırdım hala kazanın şokundayım.

@Owlknife yüksek bir tepeden ben yol bisikletim, o dağ bisikleti ile iniyorduk ben ondan hızlıydım keskin ve geniş bir viraja dönüşde sağ tarafda yaratık gibi köpekleri görünce ben biraz yavaşladım ben bu salağa hep derdim arada 1-yada 2 bisiklet mesafen olsun ama gel anlat bana sıfır dokunup beni geçdi bende ona çarpdım arkadan sonrası hastane.

Geçmiş olsun. O heycanla noktamala fln hiç bişey kalmamış yazıda.. :D

Emin oldun arkadaşınız bir daha geçse o şekilde geçmeyecektir. Kazalar da anlık şeylerden oluyor, arkadaşınızda hata olabilir, ama kasıtlı yapmadığını anlıyorum. Sonuçta o da düşmüş.

Ben de geçen hafta 9 yaşındaki oğlumla çarpıştım, az önümde sağda giderken, gidona monte farı açtıktan sonra biraz aşağı çevirmek isterken sola doğru (önüme doğru) düştü, ben de başka bir yere bakıyordum, gördüğümde fren yapsam da çok geç idi. O düştü, ben üzerine düştüm. Neyse ki yavaş gidiyorduk ve şekil itibariyle de ikimiz de hafif sıyrıklarla atlattık. Bazen oluyor.

Bununla kalmış olsun, kaskın önemini de göstermesi açısından önemli bir kaza...

Tekrar geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. Arkadaşlarım bana hep " Ya oğlum sert plastik ne işe yarayacak " dediğin de onlara tek bir sözüm oluyor " Hayat benim hayatım kan akacağına ter aksın. " Dışarıdan görünüşün veya kızların veya başka insanların sizi izlemesinin " Ayy kask çok kötü duruyor çocukmuyuz biz " gibisinden düşüncelere kapılmayın arkadaşlar. Ben dizlik dirseklik eldiven bileği geçecek şekilde ve kask takip kaskın içine de buff giyiyorum. Bir ortama gidince saçım bozulabilir ama arkam da takdığım sırt çantasına her zaman tarak koyuyorum işim bittikden sonra müsait bir yere geçip saçımı düzeltebiliyorum... İmkansız kelimesine inanmam içinde imkan varken :) Tekrardan geçmiş olsun Allah şifa versin inşAllah pedalınıza taş değmesin

• Beğen
Tepkiler: Tugrul.erkilic
@redwar Amin genç kardeşim çok güzel yazmışın bende bir şey ekleyeceğim, beraber turlayacağınız kişiyede çok dikkat edin'mal olmasın'soğukkanlı,anında müdahale eden kıvrak zekalı, ve becerikli biri olsun yoksa sonunuz böyle salaklar!!! yüzünde sakat kalmak ve ölmek olabilir.

Çok geçmiş olsun hocam. Bende kapağı çalınmış bir rögar çukuruna 25 30 ile giderken ön tekerin girmişti. Yola uçmuştum kask olmasa muhtemelen pekmezim akardı:koptum: o günden sonra çok kısa mesafe bile olsa kaskımı kesinlikle çıkartmam. Bu arada şanlıurfanın 45 derece sıcağında bile taktım @redwar kardeşimizinde dediği gibi en fazla terleriz:harika:

@miyamoto musashi Teşekkür ederim. Yanımda gezdirdiğimi insan ve arkadaşlarımla bizim el komutlarımız var o en önden giden el komutlarıyla arkada ki insanları uyarıp veya dikkatli gelmesi için hareket yapıyor ve grup düzeni hiçbir şekilde bozulmuyor. Tekrardan geçmiş olsun.

@miyamoto musashi
Benimde başıma geldi biz arkadaşımla Denizli'de yeni açılan teleferiği çıktık iniyorum bende yol bisikleti var onda dağ ben bunu geçtim önümde araba var onun da önünde araba var o anı fren attı arkasında ki de atınca 60 la duramadim tabi bir çarptım taa önde ki arabanın tepesine düşüp bayıldım ambulans gelip Pamukkale üniversitesi tıp fakültesi hastanesi götürmüşler ailem felan geldi ben hala kötüyüm daha yeni geliyorum benim vurduğum araba kaçmış gitmiş öndeki ambulansa haber vermiş sağolsun babam adam plakayı sormuş adam da söylemiş babam adamı bulup dava açtı tazminat davası açtı bisikletin hasarı için ve kaçıp gittiği için bu arada benim tepesine düştüğüm arabanın tavan çökmüş babam ben öderim dedi ama olmaz öyle şey deyip reddetti çok iyi bir adamdı ben 1 hafta hastane de kaldım 1 hafta boyunca gelip ziyaret etti hala adamın evine misafirliğe gideriz ara da bir onunda bisiklet sever bir oğlu varmış onunla bisiklet suruyoruz bu arada adamın ismi mi vermek istemiyorum iyi gunler

Geri