Scudo Sports

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bu bisikletler gerçekten 50 dolar mı?

@Hasan Çabuk

Bazı gönderilerde takip numarası verilmiyor. Bende bazı ürünleri getirtirken takip numarası konusunda sıkıntı yaşarım ama genelde gelirler. Bazı firmalar takip numarasını kendisi verirken bazıları bunu da ticari mantığa döküp takip numarasını para ile veriyorlar. bir süre bekleyin ortalama 2-3 hafta içerisinde elinize ulaşır. ( kargo verildikten 2-3 hafta sonra )

Scudo
@Süha Çağrı Özbakışlar

İnsanlara saygı duymayı öğren diyorsunuz iyi güzel de (ki Gökhan oraya "smiley" koymuş, "laf çakma" amacı gütmüyor bence) size göre bir kişinin yaptığı ilk yanlış harekette onu "tehdit" etmek ne kadar insancıl onu da çözemedim kusura bakmayın. Tutun ki arkadaş da "atla gel saygıyı öğret bana" dedi, oradan kalkıp dalaşmaya mı geleceksiniz???

@Hasan Çabuk

Normalde en kötü ihtimalle 1 haftaya kadar sisteme düşüyor (çin sistemine) kargolar, kargoya verildi ibaresi çıkalı kaç gün oldu?

@Hasan Çabuk

Bana hiç takip numarası verilmeden kargo geldiği de oldu. Bazen takip kodunu '' sallıyorlar '' . Büyük ihtimalle gelicektir. Biraz daha bekleyin bence

@Enes Çatal
Bir hafta kadar oldu takip numarası verileli.

@Halil EROĞLU
Beklentim çok düşük zaten. Kullanırken özenmeme gerek olmayacak, yakın yerlere gidince gözüm arkamda kalmadan kilitleyebileceğim, boydan boya çizilse de hiç üzülmeyeceğim bir bisiklet olsun diye aldım. Biraz da fixed bisikletlerin kullanımını merak ediyorum. Bir de fotoğraflarında çok güzel gözüküyordu. 75 TL riske atabileceğim bir para. En azından migrosta satılan bisikletler kadar kaliteli olur diye düşünüyorum.

@Hasan Çabuk

Kolay kolay kırılacağını zannetmiyorum ben de, yıllarca çelik çomak bisikletlere bindik, market bisikletlerine bindik, dağ taş vurduk donanımı dışında kadrosuna pek bir şey olmuyor, ayrıca arkadaşların aldığı fiyatlar %50 indirimli fiyatlarıydı, şimdi tekrar eski fiyatlarına dönmüş, bence de yedek bisiklet için güzel tercihe benziyor, tabii ne gelecek o hala belli değil :)

@Süha Çağrı Özbakışlar

malzeme mukavemetini denklemden çıkarırsanız olasılık dışı pek tabii. üstünde biri olan bir bisikleti arkadan ileri fırlatmak için 100N luk bir güce ihtiyacın varsa ve sen bu gücü 100N güce dayanamayacak bir malzeme ile uygularsan o malzeme bisikleti itecek seviyeye gelemeden dağılır. günümüzde otomobillerin çoğu bu şekilde yapılır. akordiyon gibi katlanırlar çarpınca bu şekilde de çarpma şiddetini yolcuya en az şekilde hissettirirler.

şurda gördüğünüz gibi 300 kms hızla duvara vurduğunuzda hayatınızın kurtulmasına yarayabiliyor bu tasarım :)

@Cuneyt Erkman

Sipariş edenler size sesleniyorum .:) aranızda eline ulaşan oldu mu ?

Bisiklet mi çıktı yoksa alıntı yaptığım linkteki gibi oyuncak mı çıktı bisikletler :D

fixed
[video]http://v.youku.com/v_show/id_XNTgzMzE0Mjk2.html[/video]
[video]http://v.youku.com/v_show/id_XNTU4MzQ3OTc2.html[/video]
dağ bisikleti
[video]http://v.youku.com/v_show/id_XNTYxNDE4MTQ4.html[/video]
sitede daha videolar var benim bulabildiklerim bunlar

Arkadaş kardeşi için 60 $ a 1 hafta önce sipariş verdi bir mtb bakalım nasıl birşey gelince ben toplayacağım resimlerini çeker paylaşırım. Çok merak ediyorum :)

Ucuz etin yahnisi yenmez (tatsız olur.)

Hayırlısı bakalım,ama dikkat edin sizi sakatlamasın..

@Engin ATAL

evet tanıtan bendim ebaydan 30$ lık ürün aldım 17 güne geldi dxden 10$ lık ürün aldım oda geldi yani kesin olarak yurtdışı alışverişlerinde kullanılabilir

arkadaşlar benim verdiğim sipariş donduruldu. başka siparişi dondurulan var mı?

donma nedeni : Bunu takiben satıcı son güvensiz ticaret faaliyetlerini sahip olduğu bulunmuştur. Sizin ticaret güvenliğini korumak için, bu sırada kontrol etmek için karar verdik, lütfen sabırlı olun ve bizden ayrıntılı talimatlar için bekleyin.
galiba dümen çıktı bu olay...

@Abdullah Cimis

Siz hangi satıcıdan almıştınız? Benim siparişim dondurulmamış ama satıcımın(hangzhou mark International Trade Co., Ltd.) sayfasındaki tüm ürünler silinmiş.

@Hasan Çabuk

son durum ney bisikletler geldimi yoksa yalanmı oldu

Alacaktım ama içime kurt düşmüştü ve vazgeçmiştim. Umarım düşündüğüm gibi bir olay ile karşı karşıya gelmezsiniz.

@Engin ATAL

bende almayı düşünüyordum sen vazgeçtin diye bende vazgeçtim hayırlısıyla bakalım

@mehmet ertuğrul duyan
Vardır bunda da bir hayır :)

Geri