Scudo Sports

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bu bisikletler gerçekten 50 dolar mı?

@mustafa genç

Bu fotoğrafı bir mühendis ve geçmişte fizik araştırması yapmış biri olarak söyleyebilirim ki gerçek olması olasılık dışı. Momentum: m*v. Ama şaka amaçlı koyduğun için sorun yok :)

Scudo
@Süha Çağrı Özbakışlar

ya gerçekse. ya göl maya tutarsa ;)

Çin malı diye kötü olacak anlamına gelmez. Çoğu şey Çinde üretiliyor. Notebooklar, gitarlar, telefonlar adamlar bereriyor. Iyiside orda kötüsüde.

Ben bayram bitince PTT'den ininal kart çıkartıp bir tane almayı düşünüyorum. Çok uygun gerçekten , eğer parça kalitesi binilmeyecek kadar kötüyse bile sırf rengi için bahçeme yada evimin bir kenarına süs diye koyarım :)

• Beğen
Tepkiler: derya çetin
Markette 21 vitesli,çift amortisörlü çelik kadrolu bisikletleri 150 liraya satabiliyorlar üzerine en az %50-100 arası kâr koyarak üstelik. Vitessiz çelik kadrolu bir fixie için 50 dolar gayet normal bence. Sanırım her şeye fazla para vermek hoşumuza gider olmuş ondan garipseyenler oluyor :)

@mustafa genç

:) Fiziksel olarak imkansız, belli bir hızda atıyorum 60 km hızla giden bir araba, 10 km hızla giden bir bisiklete çarptığında momentuma göre arabanın kuvveti bisikletin momentumuna göre aşırı derecede yüksektir ve çarpmasıyla bisikletin uçması bir olur.

Arkadaşlar Bisikleti almak istiyorum ama ödemeyi yapamadık paypal hesabı açtık ama yine bulamadık yardım edebilir misiniz nasıl ödeme yapabiliriz? Maxsimum kart var VİSA yani

@Ertuğrul

Almak istediğiniz ürünün linkine tıkladığınızda , Sepete Ekle ve Hemen al seçenekleri var siz Sepete Ekle diyorsunuz , ardından profilinizin sağ üst tarafında Sepetim diye bir kısım var oraya giriyorsunuz , Alışverişi tamamla diyorsunuz sizden bilgilerinizi isteyen bir yer geliyor oraya bilgilerinizi dolduruyorsunuz :)

@Engin ATAL

onları yaptım ama türkçe karakterleri kabul etmiyor kart sahibi adını istiyor bende ş yerine s koyup denedim kart no sunuda girdim ama böyle bir kart bulunamadı diyor.

O konuda bir bilgim yok , banka ile iletişime geçebilirsiniz

@Süha Çağrı Özbakışlar

Momentumu bilmek gerekmez bunun için:) araç 1tonluk bisiklet sürücüsüyle beraber max 150 kg. Araç 11km hizla bisiklet 10km hizla gitse arkadan gömçürse bisiklete bisiklet öne atar o kuvvetle kendini uçar. Veya diyelim aynı şekilde yoldalar bisiklet ani fren sıksa ve sahibi ayaklarını yere bassa kuvvetli bir şekilde araçta arkadan hızını hiç kesmeden gömçürse sonuç bisikletlinin aracın fren sıkana kadar sürüklenmesi olur.

@Abdullah Cimis

Nasıl ettiniz? Sipariş adresini ingilizce mi verdiniz ödemeyi nasıl yaptınız detayları verebilir misiniz? Birde benim koyduğumu aldınız sanırım?

@Süha Çağrı Özbakışlar

aynen çağatay avşarı o şekilde kaybettik ,antremanda rampayı 20 km hızla yol bisikleti ile çıkarken arkadan doblo çarpıyor doblo suçlu teker izinden belli sağa girmiş ,
ve havada 50 metre uçuyor çağatay dostumuz..

@Abdullah Cimis

bisiklet sürücüsü toplam 150 kilo bisiklet 15 kilo olsa geriye kalanda bisiklet sürücüsünün ağırlığı olurki bisiklet sürücüsü bayağı kilolu olur tabi...böyle 150 kiloluk bisikleti ile birlikte bir bisiklet sürücüsüne bir araç arkadan çarpsa iyi uçar doğrusu düştüğü yerde düşünemiyorum ne olacağını..ne kafa kalır ne kol ne bacak ..

@Kudret Kurtcebe
Aman Allah'ım 50 metre mi ? :(

(link)
bu bisikleti aldım ödemeyi yaptıktan sonra kırmızı renk istiyorum diye mesaj atmıştım ok diye cevap geldi bakalım olaylar nasıl gelişecek...

Geri