Scudo Sports

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bu bisikletler gerçekten 50 dolar mı?

Scudo
(link) şu bisiklet çok hoşuma gitti keşke kredi kartı olsaydı aldırırdım babama.

Böyle Bisikletleri Alıp Üstünde Deneme Yapıcan Kadro Vites Aksamı Vb. (Ne Kadar Sağlıklı Olur Tartışmaya Açık Bir Konu :D ) Sonra Ana Bisiklette Uygula :)

Fixed gear'ın satıcısına mesaj attım. Daha önce 72 dolarmıs(138 TL) ve o fiyatta satılırken de alanlar olmuş. Türkiyeden de birisi almış. Ama feedback yok. Bunun nedenini de sordum. Şimdi 39 dolar(75 lira) olmuş. Fixed olduğu için fren veya vitesin dandik olması gibi bi derdim olmayacak. Çelik bi kadroya kaynak yapılmış. Ne kadar dandik olabilir ki?
En fazla arka göbeği dağıtırım. Onun da bi yolu bulunur elbet. Şu an bisan atlasımı fixie yapmaya çalışıyorum. Ona masraf etmektense 75 liraya bunu almak daha mantıklı gibi geldi bana. Bakalım ne olacak.

Bir şey kafama takıldı:
kargo ve ödeme bölümüne gelince kargo ücretleri yazıyor,China post air mail'da ücretsiz yazıyor ama altındakilerde 30$-60$ paralar yazıyor ürün ise ücretsiz kargolu bu ürünü diyelimki biri benim için aldı kad-rgo 30$-60$ mı olacak yoksa bedavamı?Soruyorum kusura bakmayın başka birine aldırtma ihtimalim var bir kaçtane aksesuarı.

@Umut Kılınç37
Hocam Bedava Kargoyu Seçerseniz Kim Alırsa Alsın Bedava Gelir Diğer Kargo Şirketlerini Seçerseniz İse (DHL,Ups) Gibi Ücretli Gelir Ve Gümrük Takılma İhtimali Daha Çok Olur China Post PTT İle Türkiyeye Giriyor Daha Sıkıntısız Olur :)

• Beğen
Tepkiler: Umut Kılınç37
@MustafaNR

içim rahatladı valla buradan 1 km saati alacağım parayla kim bilir o siteden kaç tane alırım :D

@Umut Kılınç37

Hocam Aliexpress Dışında Dealextreme Ve Buyincoinse Bakabilirsiniz Ordada Ücretsiz Kargo Var,Fiyat Karşılaştırmasıda Yaparsınız Hem.

• Beğen
Tepkiler: Umut Kılınç37
@Mustafa Şener

Feedback bırakacak kadar yaşadığını sanmıyorum.

(link)

peki ya buna ne demeli bu fiyatlara bu bisikletler benim kafama hiç yatmadı açıkcası. Maşa fiyatına full carbon fully bisiklet veriyorlar :eek:

50$ satın al ve öl cenazene bile kimse gelmez söyleyeyim veya imam rahmetliyi nasıl bilirdiniz diye sorunca cemaat içinden neler saydırır tahmin edin artık.

O bisikletleri satan satıcının nereden temin ettiğini buldum. Ve asıl satıcı 400 yen'e. Yani türk lirasına çevrilince 6 liraya satıyor o fixie bisikleti. Ve alanların yorumları da çok güzel görünüyor. Tek şikayet özel renk belirtenlerin tam olarak istedikleri rengin gelmemesi. Siteye üye olup 6 liraya bisiklet kapatayım dedim ama üyelik için telefon dogrulaması istiyor ve türkiyeden bir telefon giremiyorsunuz. Sanırım türkiyeye gönderim yapmıyor. Adamların bisikletleri sudan ucuz ve kendileri de bunları kullanıyor. Ya bisikletler gerçekten binilebilecek kalitede ya da insan nüfusu bol diye bu bisikletlere bindirerek azaltmaya çalışıyorlar. Araştırmaya devam.

Aha site de burada;
(link)

Düzenleme: Yeni bir bilgiye ulaştım. Sitedeki para birimi ne olarak gösterilirse gösterilsin asıl para birimi YUAN imiş. Yani 400 yuan 125.680 TL demek.
6 liraya bisiklet falan yok yani ^^

Bu bisiklet 50 tl değil verilen teklif 50 tl yani ister 1.000 lira teklif ver ister 50 lira kısaca açık artırma gibi

Açık artırma değil. Fiyatı direk 50 dolar. 7 days left yazıyor. O %50 indirim için. 7 gün sonra indirim bitecek ve bisiklet 103 dolar olacak. Yaklaşık 200 lira olacak yani. 200 lira da dandik bir binilebilir bisiklet için iyi gibi sanki. İndirimi kaçırmamak lazım.

valla iyi gibi denenebilir.
herkesin %100 kar koyarak calistigi sektorlerden bisiklet.

Forumda bir arkadaş ininal diye bir kart'ın tanıtımını yapmıştı , o kart ile alabiliyormuyuz ? Eğer alabiliyorsak ben almayı düşünüyorum açıkcası.

@Ertuğrul

eğer maşa bacağını yakınlaştırıp bacaktaki üst kısma dikkatlice bakarsanız rockshox yazısını görebilirsiniz :) :D tespiiiiiittttttttt :D

@Ertuğrul

ertuğrul dostum ,
ucuzdur vardır illeti 50 dolarlık bisikletin kompenantları nedir kalite varmı ,ama hatırlıyorumda o kadar kötü bisikletlere bindimki
ve onlar ile 100 km lere gittim ama bir yıl dayanmış idi bisikletler, ve bana bakım parasına mal oluyordu, sonra vitesler geçerken zincir atmalar, hadi yolda zinciri sen takıyorsun, bakıma gidiyor veriyorsun para sonra çok sıkıldım yav dedim mecburmuyum bakım parası vermeye bi kereye mahsus 5000 lira veririm alırım adam gibi karbon ve 4500 liraya 2008 de 10 kilo 700 gramlık kompenantları iyi olan scott scale 30 u aldım iyikide aldım pazarlıkla 4300 liraya düşürdüm ,bana bakım parası hiç yaptırmadı desem doğru olur ,hidrolik frenli idi hakikaten sert arazilerde bu frenler adama zevk veriyor idi ama 2 yıl dediler garanti süresi hidrolikler için,2 sene sonra arka fren tutmamaya başladı bunun nedeni hidrolik borunun kalitesizliği idi sıcaklarda sonunda aşındı boru tabi soğuk sıcak göre göre,
borudan parçalar kopuyor idi ve yağın içinde kalıyordu ve bu siyah noktalar arka frenin çalışmamasına sebebiyet vermiş idi açıkça kaliteli hidrolik boru almak lazım ,evet bisiklet ne kadar pahalıda olsa sonuçta çok kullanıldığı vakit tabi bakım istiyor ,ama pahalı bisikletlerde bu bakım parası az olabilmektedir birde sürücü hataları yapmamak lazım ağır düşüşler sert önden çarpmalar, bisiklete zarar verebilir..

Geri