Scudo Sports

Ben mi yanlış görüyorum yoksa bu bisikletler gerçekten 50 dolar mı?

@Mustafa Şener

İlginç, ama aynı bisiklet bir sonraki sayfalarda çok daha yüksek fiyata neden acaba? (link)

Bu bisiklet için o kadar parayı çöpe atmaya değer bence, deneyeceğim bir ara.

Scudo
Tekrar sormak istiyorum çünkü yardım eden olmadı , bu sitedeki bisikletleri ininal kart ile almam mümkünmüdür ? Bir kaç gün önce bir arkadaşımız tanıtmıştı kartı. PTT'den çıkarttırabiliyoruz.

Bayram indirimi yapmış işte adam.

Master Card, Visa, Western Union, Qıwı wallet, Maestro, WebMoney ve bank transfer olarak görünüyor ödeme seçenekleri. Ben fixed olanı almayı düşünüyorum.

(link)

38 dolara mal edilen bir bisikleti alırsınız 3 yıl kullandığınız zaman size ne kadar bakım ücret parası çıkartır onu bilemem heleki öyle 100 km lerin üstüne çıkıyor iseniz bu bisikletin 3 yıl sonraki hali ne olur..verdiğiniz paranın 10 misli bakım ücreti verirmisiniz ona bakmak lazım ..

(link)

bu bisiklet içinde aynı durum geçerli bu bisiklet bana uzun vadede ne kadar masraf çıkartır çok kullanan için durum negatif olabilir..

@Süha Çağrı Özbakışlar

Bu bisikletin asıl satış sitesi yurtdısına kargo yapmıyor. Bu adamda o siteden alıp dünya çapında gönderim yapıyor. Gerçek fiyatı yaklaşık 120 lira. Bizim adam 30 lira kar koyup 150 liraya çekmiş. Nedenini bilmediğim bi sebepten dolayı da %50 indirime sokmus bisikleti biraz satıs yaptıktan sonra. su an 75 lira fiyatı. Ve indirim 6 gün sonra bitecek. Ben bugün yarın alacagım. Satıcıya mesaj attım. Bisikletin tamamen siyah ve yol bisikleti gidonu ile gelmesi için. Kabul ederse alıcam bi tane. 75 lira, iki gün çalışsam çıkar parası. Bisiklet yorumlardaki gibi güzelse, değer.. Kaç sene kullanırım bilmiyorum ama vites ve fren olmadığı için çok sorun çıkarmaz gibi geliyor bana. Kullanıp görmek lazım. Daha büyüklüğünü bile bilmiyorum gerçi.

Ekleme: Lastikler pek dandik duruyor ama değiştirilebilir rahatlıkla. Sorun yaratmaz.

karne hediyesi diye çocuklara alınır zaten 3 ay kullanılacak fazla dayanmasina gerek yok kirilsada bişey olmaz çelik çatı profilinden yapılan bisikletler den iyidir

• Beğen
Tepkiler: M.Biilikci
mustafa bey,
fren yok ise nasıl duracaksınız bu bisiklet riskli değilmi...
bence burada bu bisiklete fren sistemi takdırın
linkten baktım ön çatalda delik var oraya fren sistemi olur arkadada var oraya da olur
evet ön ve arkaya v-break somunlu fren sistemi olur ...

(link)

evet gidona fren kolları olur.. evet tek yaprak var rampada zor olur bu bisiklet anca düz yol..
çocuklara uygun olabilir..

@Mustafa Şener

Hocam Eğer Alırsan Detaylı Bir İnceleme/Makale Yazarsan Sevinirim.Hocam Zaten 75 Liralık Bisiklet Bakkala Gitmek İçin Ayak İşleri İçin Olur Veya İkinci Bisiklet Olur.Dikkatli Kullanılırsa Vitesler,Frenler Ömürlük Bile Olabilir :)

Kontra pedal fren sistemi çok daha güvenli diye düşünüyorum. Dertsiz tasasız. Pedalı durdur, arka teker dursun. Sürtünme yok, aşınma yok, bakım yok. Belki göbek dağılır :)

Şimdi bi bisikletçiye gidip kontra göbek sorucam. Gelince tekrar bakıcam siteye adam mesaj atmış mı diye. Sonra sipariş veririm büyük ihtimal. Ama 2 haftadan önce geçmez elime. O zamana kadar da indirim biter. Geldiğim zaman kullanıcı yorumlarını yazarım buraya ona göre karar verirsiniz.

@Mustafa Şener

mustafa bey ,
attığım mesajı görmediniz herhalde öne ve arkaya fren sistemi takın ..bu bisiklete olur bi masraf yapacaksınız ilerde ikinci olur vites sistemi olur buna ..

Fixed'lerden bende almayı düşünüyorum , bahçeme süs olarak bile koyabilirim . Renkleri çok tatlı :)

@Kudret Kurtcebe

Hocam Çok Çok Özür Dilerim Ben MTB Olandan Bahsediliyor Sandım.

@Kudret Kurtcebe

Bisiklette fren sistemine ihtiyac yok. Pedalları durdurunca bisiklet duruyor. Ben bisiklete bakım yapmayı sevmiyorum. O yüzden vites de istemiyorum. Bu bisikletler tam istediğim gibi. Sticker yok, kablolar yok, attırıcılar yok. Tertemiz bisiklet, saf bisiklet işte. Mutlaka alıcam bir tane indirim bitmeden.

@Kudret Kurtcebe

Kudret abi sitede modelleri incelediğimde , bol renk seçeneği ile karşılaştım acaba onlarında mı fiyatı aynıdır ? Fosforlu yeşil , sarı bile var :)

Geri