Scudo Sports

belgrad

Pazar günü için tur istiyoruz ama havalar da beni korkutuyor. Hava tahminleri pazar günü için, havanın iyi olacağını söylüyor ama bilemeyiz ki. Bir de Belgrat bu yağmurlardan sonra iyice çamur olmuştur herhalde, tura uygun olur mu acaba? Ben sizlerin kararını bekleyip ortak karara uyacağım. Ne yapsak ki?

Scudo
saat 09:00 ve sonrası başlanırsa ben gelebilrim. (Anadolu tarafından bisikletimi getireceğim.)

Ne yapıyoruz, pazar günü var mı Belgrat, kimler katılıyor?

Ben katilmayi dusunuyorum. Hem bu gece saatlerde geri aliniyor bir saat fazla vaktimiz var degerlendirelim.

Ben de katilmayi dusunuyorum ama yolları bilmediğimden yalnız gelemem. Diğer arkadaşlardan gelecek habere göre bakacağız artık

arkadaşlar ben yarın gelemeyeceğim. Ufak bir boğaz turu yapıcam 10 gibi dönücem

anlaştık, diğer arkadaşlardan da ses yok, tur yatar. Birdahakine Serhat ağbi. Ben de yarın bir Haliç-Sarayburnu yapayım bari, böylece bu seneyi kapatırım herhalde.
Selamlar

@akifberkant

Berkant abimle 7,30 da bulusup boğaz Tur'u yapicaz. Saat 7,35- civarı feshanenin önünden geceriz katılmak istersen haberin olsun tel 0544 335 31 98

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
[arkadaşlar nasılsınız iyisinizdirumarım kusura bakmayın uzun zaman oldu bir araya gelemedik ama inşallah en kısa zamanda bir araya geliriz görüşmak üzere

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Gelmeyi çok isterdim. Mesajını şimdi gördüm. Dün görseydim, mutlaka size katılır ve bundan mutluluk duyardım. Hem özlemiştim, sohbet te ederdik. Ben yalnız takıldım, Sarayburnu yapıp geldim. Eee sizden gazı aldık bir kere:) Bir dahakine görüşmek üzere, selamlar

Bu tarz bir parkur tarifi varsa yol tarifi yapabilir misiniz? Yarın gidicem fakat hiç bilmiyorum oraları

Geri