Scudo Sports

belgrad

@akifberkant

bir terslik olmaz ise gideceğim yarın kesin belli olur ama gidersem oradan dönmiyeceğim göktürk te işim var. Gidersem tabiki beraber gideriz sorun değil yalnız dönüşte tek kalacaksın başka gelen olmaz ise:(

Scudo
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

arkadaşlar nerdesiniz siz yaaa günlerdir sizi arıyorum siştede bulamıyorum şimdi berkant.tan öğrendim nerde olduğunuzu ben siz nereye gidiyorsunuz hiç d,avet etmeye niyetiniz yok galiba evet şimdi sizi buldumya gerisi kolay ne zaman nerde saat kaçta buluşuyoruz

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

evet geçen haftaki turun aynısını yapabiliriz hatta belgrattan çıkmayıp içeride dolaşabiliriz daha zevkli olur bence siz nedersiniz

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Sanırım Yetkin Palgın da gelecek. Dönüşte belli bir mesafeye kadar her halde bana yardımcı olur. Sonrasında yolu tarifle de bulurum artık. Malesef yolları hiç bilmiyorum, yavaş yavaş öğreneceğim atık. Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Şan
@yetkin palgın

Benim için her türlü uyar, fark etmez. Serhat Fırat, Ömer Faruk ve ben bir terslik olmazsa gezide varız. Ne güzel sen de geliyorsun. Murat hocamdan haber bekleyeceğiz . Selamlar

@akifberkant

serhat abi sen gelmiyormusun

gelecekler listeye ismini eklesin o zaman arkadaşlar nasıl olur

yetkin palgın
berkany elagöz
ömer faruk mumcuoğlu
serhat fırat

yanlışlık varsa düzeltin arkadaşlar olumu

@akifberkant

iyi ben çıkıyorum yarın tam olarak netleşir ona göre son kararı veririz olurmu hayırlı geceler

• Beğen
Tepkiler: Ali Rıza Şan
Ben gelmeyi çok istiyorum ama işlerim var o yüzden gelemicem:(
Size iyi turlar dilerim ancak. Salı günü fotoğraf makinama tripod alıp bisiklete monte ettim biraz uydurmacada olsa:) Şöyle yolculuk anında çekerim diye ama. Bir sonraki tura artık:)

Performanslar nasıl arkadaşlar..En azından orta düzeyde bir tur olursa gelmeyi düşünüyorum..

Arkadaşlar, dün gece kardeşim trafik kazası geçirmiş, çok şükür ki ucuz atlatmış. Motorsikletle trafikte giderken önünde giden araba ani fren yapmış. Bizimki de hemen duramamış tabii arkadan çarpmış. Neyse ki kask varmış. O sarsıntıdan dolayı ağrısı var tabii. Yanında olacağım yarın. Bu yüzden pazar günü ben tura katılamayacağım. Birdahaki tura katılacağım İnşallah. Selamlar

@Mehmet Akif MALKOÇ

Ben bisiklete yeni başlayan biri olarak, ilk turumu bu gruptaki arkadaşlarla yaptım. Performans, bilgi ve ayrıca kişilik olarak çok iyi olduklarını biliyorum. Güzel insanlar. Selamlar

@mathman

Sağolun hocam, sağ ayağı ve elinde yaralanma var. Onun dışında iyi. Allah korumuş. Allah kaza bela vermesin. Her daim rahat, huzurlu ve mutlu olmanızı dilerim. Sevgiler, selamlar.

Berkant çok geçmiş olsun şükür kötü bir şey olmamış Allah acil şifalar versin

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
Yarın geliyorum bende Mehmet Akif sende katilirsan seviniriz.performans olarak seni tatmin etmeye calisiriz :) Enver dostum da Belgrad a gelecek onlarlada buluşuruz güzel olur
Ayvat bendinde 08,30 da buluşuyoruz GOP tan kaahvalti edeceksek 06,30 da çıkarız

Berkant kardesine cok gecmis olsun.allah acil sifalar versin.yarinki tura ben de katilamayacagim.onumuzdeki hafta gorusmek uzere.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@serhat fırat

Çok teşekkürler, haftaya görüşürüz, sevgiler, selamlar

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Sağol Ömer hocam, şükür ki kötü birşey olmadı. Yarın iyi pedallar, iyi eğlenceler size. Haftaya görüşürüz İnşallah. Selamlar

@Mehmet Akif MALKOÇ

Allah razı olsun, selamlar

Geri