Scudo Sports

belgrad

Scudo
Ilk başta konuşurken Şişlide buluşup ordan gideriz diye konuşmuştuk ? O şekilde cokmu yorucu olur ?

@serhat fırat

Ben hafta sonları 7,00- / 7,30- gibi çıkıyorum donüş için geçe kalmış olmuyorum böylece. Eğer belgrad a gideceksem zaten evden çıkıp belgrada a gitmem 2 saati buluyor 40km civarı. Gaziosmanpaşa bölgesinden gelecek olur ise Hasdal üzerinden kemerburgaz belgrad yapabiliriz daha kısa bir yol 25km civarı

@Hasan Akyürek

Kusura bakmayın ben ilk yazışmaları okumadım belgradı görünce hemen atladım.Şişli de buluşmak benim için yorucu olur bayağı bir yokuş var taksim'e bir de oradan da giderken zincirlikuyu üzerinden maslak tarafına doğru iyi trafik olur, kalabalık olursak sıkıntı çekeriz.

Ben hep belgradda ormanda sureriz diye dusunuyordum mesela 8.30 gibi ormanda bulusup 2-3 saat surmek gibi

belgrad pedalşörlerine başarılar 26 sında hava accuya göre iyi ama wundere göre yüzde yirmi yağmur olasılığı ...
rüzgarın hızı 21 km wundere göre .....
evet koşullar iyi olursa belgradda karşılaşabiliriz....

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Merhaba,
Ben Rami-Yeni mahallede oturuyorum, evim Gaziosmanpaşa' ya çok yakın. Bu güzel etkinlikte ben de sizlere katılmayı çok isterim ve bundan dolayı çok sevinirim.

Ben formda ve bisiklet konusunda yeniyim. Üç aydır bisiklet kullanıyorum o da her gün işe gelip giderken servise binmek yerine bisikleti tercih ederek, tabii ramazanda ara verdim. Uzun yol tecrübem yok, günlük işe gidiş geliş ortalama 8 km. Herhalde sizler beni aranıza alsanız bu güzel geziye yetecek performansı da sağlarım. Belgrat a gitmeyi ne zamandır istiyordum ama arabam ya da birlikte gidecek arkadaşım olmadığından erteliyordum.

Eğer kabul ederseniz ben de sizinle gelmek isterim. Gaziosmanpaşa meydanda vereceğiniz saat ve yerde sizi beklerim. bu arada ismim Berkant, yaş 28. Bisikletim de Bianchi speed, yeni başladığım için alt seviye bir bisiklet tercih ettim ama şimdiye kadar kötü bir süprizle karşılaşmadım. Ne dersiniz Ömer Bey, ben de sizinle gelsem olur mu ve yola çıkalım derseniz bana tavsiyeleriniz olur mu?

@akifberkant

dostum berkant, foruma hoşgeldin.bisiklete yeni başlamış olman önemli değil ama dikkatli olman önemli.ömer bu konuda tecrübeli ve iyi bir dostumuzdur.sana yardımcı olacağına da eminim.yeterki grup disiplinini bozacak hareketlerden kaçınmaya çalış ve ister istemez yeni olduğundan sana verilen tavsiyeleri hoş gör ve uymaya çalış.gerisi önemli değil.başarılar.tekrar aramıza hoşgeldin...

@enver avcı

Teşekkür ederim. Bana verilecek tavsiyeleri hoş karşılamak bir yana, bana bu konularda tavsiye verilmesi beni mutlu eder. Zaten öğrenmem gereken ve merak ettiğim çok şey var. Bisiklet konusunda paylaşabileceğim, fikir alışverişinde bulunabileceğim dostlarım olması, bisiklet sporuna gönül vermiş insanlarla dostluk kurabilmek, böyle bir guruba katılmak beni çok sevindirir. '' Aramıza hoşgeldin '' bugün duyduğum en güzel sözlerden. Grup disiplinine aykırı hiç bir davranışım olmayacaktır, beni tanıdığınızda seveceğinize inanıyorum. Ömer bey için uygun olursa vereceği saat ve yerde olacağım.

Enver dostuma teşekkür ederim.Elbette yardımcı olurum, hayat paylaştıkça güzel.Buarada sizinle mangala gelmeyi çok arzu ederdim ama dönüş geç olduğundan benim için sıkıntı oluyor.Daha önceki gibi Sarıyer'den dönmek durumunda kalabilirim. Zaten aklım Emirgan da yaptığınız muhabbette kaldı:)

Aramıza hoş geldin Berkant bisikletinin ne olduğu değil içinde yatan bisiklet ruhu önemli olan. Güvenliğin için Kask ve eldiven kullanmanı kesinlikle tavsiye ediyorum, kullananıyorsundur zaten. Turda ihtiyacın olacak ekipmanlar iç lastik, yama seti, pompa ( bisiklete binerken her zaman yanında olması gereken temel unsurlar ) lastik patladığında vs elimden geldiğince yardımcı olurum.

Buluşma konusunda 8,00-/8,30- belgrad için iyi bir saat. Bizim G.osmanpaşada buluşup pedal basarak varışımız ortalama 20 ile gitsek min 1,30saati alır, en geç 6,30- ya da 7,00- de Meydan da buluşup pedallarız. Belgrad ta da 8,00-/ 8,30- Ayvat bendi girişinde buluşabilirisiz. Araba ile gitme konusunda belki bizim oradan başka gelenler de olur diye bir şey diyemeyeceğim ama olmaz ise benim arabaya takar öylede gidebiliriz. ite kaka 2 bisiklet alıyor :) Son durum Cumartesi akşamı belli olur sanırım. Saat içinde 8,00 çok erken derseniz 8,30- ayvat bendinde buluşuruz.

• Beğen
Tepkiler: akifberkant
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Çok teşekkür ederim Ömer Bey, beni çok sevindirdiniz. Saat 6,30 da meydanda olacağım, kaskım, pompam var. Yedek iç latiğim yoktu ama bizim çatı katında eskiden kalma bir bisiklet var, onun iç lastiğini çıkartırım yedek olur:). Sizden gelecek haberlere göre hareket ederim. Selamlar

8,30- ayvat bendinde buluşmak üzere o zaman. Başka gelen olmaz ise bizde berkant ile araba ile göktürk e gelir oradan pedallamaya başlarız.hafta sonu tekrar konuşuruz

Gaziosmanpaşadan hareket ederseniz bende gelebilirim. Ayvat Benti neresi bilsem tek başımada olsa orayada gelirim derim ama bilmiyorum orayı.

Bende bir aksilik olmaz ise 8.30 da ayvat benti girisindeyim bence araba ile gelinde fazla yorulmayin ormanda surelim

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Tamamdır, size nasıl uyarsa ben öyle hareket ederim. Ben en son konuştuğumuz gibi pazar sabahı 6,30 da meydandayım, telefonum;0541 931 7035. Teşekkürler, selamlar

@mathman

Enver dostumun düzenlediği her etkinlik güzel geçer, Vakıt sıkıntım olmasa bende gitmek isterdim.Belgrad tan sonra Saray a gideceğim. Eğer gelmek istersen haber vermen yeterli.

@serhat fırat

kalabalık olmaz ise araba ile geliriz yoksa mecburen bisiklet ile geleceğiz.8,30- da Ayvat bendi girişinde buluşmak üzere.

@akifberkant

Tamamdır C.tesi akşamı son duruma göre tekrar görüşürüz.

gerek enver dostumun belgradı gerekse sizlerin belgradı keyifli olsun gece geliyor yağmur çok gelmek isterdim ama benim yol uzamakta ...ve tabi anadolu yakasından geliyorum avrupa yakası hemen eve kaçar yağmura yakalanmaz .....

Geri