Scudo Sports

belgrad

Scudo
semir yarın saat tam 08.00 de kadıköy beşiktaş iskele önünde buluşmaca ordan 08.15 ile geçeriz karşıdan gelen olursa barboros heykelin orda buluşarak belgrada topuklarız gedeyoz kıyamete ..

iki gün üst üste tur vay anasını pazartesi de garipçe iki tur da ağır olacak başa gelen çekilir ....

kudret abi sen düş önümüze nereye götürürsen oraya geliriz :D, öte yandan 4 eylül erikli için antrenman şart :D

@Eren Boz

kron da gelirse iyi olur ..
he babam çalışmaca keşke bizi maaşlı yapsalar yahu ...

görür mü burayı görürse kesin gelir. 08:30 da ben heykelin orda bekliyor olacağım.

@Eren Boz

krona özelden hemen mesaj atıyorum ....
accu...

http://vortex.accuweather.com/adc2004/common/images/wxicons/87x79_blue/1_int.jpg
Sunday 8/29/2010
Sunny and hot
High Temperature: 33°C
RealFeel: 34°C
(link) (link)

yanmaca rampalarda...

wunder

http://icons-ecast.wxug.com/i/c/a/sunny.gif

Pazar
Açık. Yüksek: 31 °C . Rüzgar BGB 25 KM/S .

@Kudret Kurtcebe

kudret abim yarına başka bir plan yapmıştım,aile ziyareti tadında :) aklım sizde kalacak ama onu bilin.pazartesiye beraberiz ;)

yok mu başka gelen, birde size ulaşabileceğim bir telefon falan olurda birşey olursa...

@Eren Boz

eren yarın biz kesin geliyoruz seni bekleriz eğer seni bulamazsak sorun değil biz semirle devam ederiz ....
08.15 vapuru ile geliyoruz 20 dakika sonra barboros meydanındayız iyi geceler ben yattım ...

kudret abinin temposu beni pestile çevirdi. dönüşte bide güneşi yiyince feci :). çoook çalışmam lazım çok. yarınki turu yapabilecem mi bilmiyorum akşamki duruma göre artık :)

ben bebekte ayrıldım onlar şimdi vapurdan inmiştirler sanırım :)

o.k dostlar evet şimdi geldim yalnız sıcak gerçekten performansı alıp götürüyor akabinde bu gün şansımıza dönüşte rüzgar lodosa çevirdi ..
eren dostum bu çalışmalar boşuna değil bu gün pestil oldum diyorsun ama bak göreceksin çalışa çalışa ne oluyor sürekli rampa çalışacağız evet bu sıcaklarda gerçekten zor bu rampa olayı ayrıca yarın kesinkez rampa çalışacağız .....

evet arkadaşlar düzenli olarak belgrad ormanında sürüşlere başlıyormuyuz. Ramazan bitti. katılabilecekler düşüncelerini yazsın mesela ben en geç saat 9.00 gibi ormanda belli bir yerde buluşulup 2-3 saat ormanda sürelim derim eğer yanımızda birşeyler de getirirsek arada bir ufak kahvaltı yaparız. 12.00 den sonra herkes serbest olur isteyen devam eder isteyen ailesi ile pazarına devam eder. buluşma yeri alternatifi olarak neşet suyu olabilir ayvat benti girişi olabilir veya öneriler.

hacam ben yetkin palgın bende sizinle bu güzel yolculukta yer almak istiyorum sizde uygun görürseniz ben küçükköy itfaiyenin orda oturuyorum yer ve saat için bilgi mesaji göndeririseniz sevinirim olurda ulaşmak isterseniz tel0542.578.38.72 görüşmek üzere

dediğim gibi erken giderseniz ben gelirim bende Gaziosmanpaşa'dayım bu civardaki arkadaşlarla buluşup gidebiliriz.

Geri