Scudo Sports

belgrad

içim gidiyor ama çalışıyorum. bol pedallar

Scudo
Elimdeki Belgrad ormanı parkurlarıyla ilgili resimleri buraya ekliyorum. Belgrad gerçekten inanılmaz parkurlarla dolu. Yapılacak antreman tipi, tecrübeye göre bunlar kombine edilebiliyor. Kaybolmak bir hayli mümkün hele patikalardan çıkılırsa. Grup halinde gezmek her zaman daha safe. Pazar günü ben de katılmaya çalışacağım

Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.
Fotoğraf bulunamadı.

@canelmas

insanın buraları ezberleyene kadar gezmesi lazım, o kadar güzellikler dolu.
ayrıca bir arberatoryum olayı var ayrı bir konu açmak lazım onu da bilenlere bırakıyorum..

yaşım 36 ayak uydurabilirim işallah yalnız bende bianchi adrenaline dağ iniş bisikleti var çok ağır ve çok sert her tarafım ağrıyo balıkesirde çalışırken pek araştırmadan mağazadan aldım ama elimde kaldı artık neyse artık zevk almaya bakıyoz beni de eklerseniz bende katılmak izterim turlara 0539 922 54 12 sukruset@hotmail.com msn şükrü ALPAK

meraba ben de belgrad gezisine katılmaya talibim ama bisiklete yeni başladım sayılır bianchi adrenaline marka var biraz ağır ve sert beni kabul ederseniz memnun olurum 0539 922 54 12 nasıl irtibat kurabilirim iyi günler

Ramazandan sonra yapılacak tura bende katılmak isterim. Fakat aklıma takılan bir soru var. Malum ramazan ile birlikte bisiklete ara verdim. Hatta halı saha maçlarınıda bıraktım ve kondisyon iyice duştu. Tek avantaj ramazanda verdiğim 5 kilo :) . Acaba şişliden başlayıp belrgad da devam eden bir turda sizleri yavaşlatırmıyım diye duşunuyorum. Bisikleti iki ay once aldım . Ramazandan once 30 km lik turları yapar hale gelmiştim...

Lütfen beni de haberdar edin.

Hatta bence yesilbisiklet gokturk grubuna uye olalım :)

(link)

Arkadaşlar belirli noktalarda buluşma saati verip ona göre orada buluşup direk olarak geçsek ve orada devam etsek daha keyifli ve organize olmazmı??bi noktada buluşmadan gidilirse ne orada buluşulabilir??ne saatler uyuşur.bu pazar bunu organize edebilirsek 3 kişi kafadan gelebilecek sayımız var

Arkadaşlar belirli noktalarda buluşma saati verip ona göre orada buluşup direk olarak geçsek ve orada devam etsek daha keyifli ve organize olmazmı??bi noktada buluşmadan gidilirse ne orada buluşulabilir??ne saatler uyuşur.bu pazar bunu organize edebilirsek 3 kişi kafadan gelebilecek sayımız var:in:

dostlar
aranızdan bir gönüllü ayın 29 una belgrad turu diye topik açsın beşiktaşta saat 08.00 de herkes buluşur ve sahilden erken saatte belgrada ulaşırsınız iç lastik yedek önemli o yolda lastik patlayabilir kemerdeki rampaya dikkat
artı dönüşü aynı yoldan yaparken özellikle ortaköyde yol tıkanmakta ve çırahanda ise hepten durmakta
bol şanslar .......

ben de varım, herşeyi aldım yedek lastik falan hazırım :). Kudret abi sen de geliyor musun ?

@Eren Boz

bak şimdi ..... :D :D
beni tahrik ediyorsunuz yahu ...ben bu pazar imza atmaya gideceğim
taksimde galatasarayda stand açmışlar hayvan hakları için ondan sonra program yok ne edecem bilmiyorum bir de artık malesef belgradın offroad ve toprak yollarına giremiyeceğim lastikler rubena yol tekeri artı fox maşayı sattık sasu amortisör olmayan mtb çatal takıldı artık offroad bitti benim için ...

@LEVVENTSAHINER

tilkiye bak seni
aynı mesajı iki kere atmış
mesaj sayısını arttırıyor ey moderatörler
olmadı levocan yakışmadı hehehehe

millet oruç o yüzden gidilmiyor
bayram çıksın ilk hafta en az 15 bisiklet derim ben

@kerem seckin

O YANLIŞLIKLA OLMUŞTU AMA AKLIMA DÜŞÜRDÜN BAK NEDEN OLMASIN = )) Bİ COPY PASTE CİLAYA BAKAR USTA

Ben yarın gitmeyi düşünüyorum o tarafa; fakat bir sorunum var: daha önce hiç gitmedim! Eğer benden başka gitmek isteyen varsa, organize olup gidebiliriz;)

ben de bilmiyorum yolları falan ben de gelebilirim bilen biri olursa

şimdi offroada girmezseniz gelirim dostlar benim teker artık rubena yol artı maşa amortisörlü değil
beşiktaştan kemere ordan belgradda çay içilen bir yer var
kemerburgazdan zincirlikuyu ve beşiktaşa paso asfalt yol...

Geri