Scudo Sports

Beldesan Rabbit restorasyonu

Scudo
@sadık özer teşekkür ederim... proje bitti sayılı, küçük sağlık sorunu girdi araya sadece gidon sargısı kaldı ondan sonra tamamdır...

@kadir karakaya çok teşekkür ederim. bitti sayılır..gidon bandını saracağım birtek...

@Tahir Keskin Allah razı olsun kardeşim teşekkür ederim...

@dengetekerci çok teşekkür ederim...

@sadık özer teşekkür ederim...

@BF Okuru çok teşekkür ederim...sağ el serçe parmak kırılmıştı, dün alçısını açtırdım, fizik tedaviye devam...

• Beğen
Tepkiler: Tahir Keskin
"Noluyor lan" diyesim geldi. O ne güzel renkler öyle. Harika olmuş. Ellerinize sağlık. Bu arada gerçekten ellerinize sağlık. Umuyorum en kısa zamanda iyileşir. Çok geçmiş olsun.

@SerkanH çok teşekkür ederim... elim geçti sayılır geçen hafta alçısını açtırdım, kırıldıktan sonra 40 gün sonunda kaynama bitiyormuş benim 10 günüm kaldı..:) 10 gün sonra sürüşe devam inşallah...

bu hafta sonu gidon sargısı sardım...gidonu biraz daha güzel ve kullanışlı olduğunu düşündüğüm bir başka modelle değiştirdim...gün içersinde fotoğraf paylaşmaya çalışacağım..

@massaget teşekkür ederim... model yılı sanırım 2000-2001 civarı kilo olarak hiç tartmadım ama jantları değiştikten sonra 1 kilo civarında hafifledi... kadro çelikten

• Beğen
Tepkiler: massaget
Geri