Scudo Sports

Bayrampaşa

Scudo
Emre,seninle akvaryumun önünde buluşur oradan birlikte gideriz.
Ali bey, yarın haber verirsiniz tamam.
Kadir bey, siz zamanın uygun olduğunu yazmıştınız. 17.00 dan önce döneriz mutlaka.
Nurullah bey, özel mesaj attım ancak cevaplamadı. Forumu takip etmiyor anlaşılan. O nedenle muhtemelen katılmayacak.

4 kişi birlikte turlarız.

Kerim abi, müsaitsen sen de gel, zaten kısa bir tur olacak.

Güneş kremi sürmeyi, kask-eldivenlerinizi unutmayın.

@Özgür KK

Yanlız benım kaskım 3 gun once parcalandı kasksız cıkacam cok dıkkatlı olmaya calısıcam özgür bey bız akvaryumun onun de 12.30 gıbı bulusuruz

@Emre123

Emre kasksız olmaz üzgünüm. Sonuçta trafikte ilerleyeceğiz, oldukça tehlikeli.
Ve aynı zamanda 15 yaşındasın. Ve bisikletini yeni aldın. Henüz alışmadan çok tehlikeli kasksız. Alıştığında bile kasksız kullanmak doğru değil.
Sen de kaskını aldıktan sonraki turlara katılırsın, acele etme.

Sız bılırsınız yınede ben 9/10 senedır bısıklet kullanıyorum çok dıkkatlıyımdır ??

@Emre123

Dostum kask çok önemli bende 20-25 senedir bisiklet kullanıyorum. Hele hele istanbul trafiğinde işi şansa bırakmam sen iyi kullanırsın adam dikkatsizdir ne yapacan. Ne kadar tecrübeli olursan ol kasksız ve eldivensiz tura çıkma. Marketten ekmek almaya gitmek başka tura çıkmak başka.

Iyı ben gelmıyorum o zaman bıdahakı tura gelırım

Merhablar ben bugun yenı kask aldım ıstersenız gelırım tura saat kaçta nerden

Merhaba ben de anlaşılacağı gibi foruma yeni uye oldum 1-2 gun içinde yeni bir bisiklet alıp aranıza katılacağım Sultangazi Esentepe de oturuyorum çalışıyorum ama 2 gun calisma 2 gun izin seklinde o yuzden sorun olmayacaktır eğer tura cikmak isteyen olursa 1 kisi de olsa gun saat farketmez eşlik edebilirim aklınızda bulunsun. :) muslumaldemir@gmail.com

Haftasonu için bundan sonra herhangi bir tur organize etmeyeceğim.

Hafta içi sabah saatlerinde, mümkünse 7-8 gibi bazı sabahlar birlikte turlayabileceğimiz bir arkadaş arıyorum. Spor amaçlı, 1-2 saatlik sürüş yapacağız. Bir sorun olmadıkça da su molaları hariç mola da vermeyiz. Mesafeyi biraz daha arttırabiliriz, konuşuruz.

Bana uyabilir Özgür sana da uyarsa gerçi çok yakin oturmuyoruz ama bir caresine bakılır.

Merhabalar,sultançiftliği merkez camii taraflarında oturuyorum,eğer toplanıp tur yapma gibi durumlarınız varsa katılabilirim

@Müslüm Aldemir

Karadeniz mAh. Deyim hocam genelde akşamları Ortakoye gider gelirim Haberleşelim Mavi beyaz sedona 731 kelebek gidonlu bir piskilet görürseniz durdurabilirsiniz

@emre durel

Geçtiğimiz perşembe günü akşam 22.30 da Eski Edirne Asfaltından Rami tarafına giderken karşı şeritte bir bisikletliye zil çalıp selam vermiştim, siz miydiniz ?

Bende de Trek 7.2 siyah var, ben genelde gördüğüm tüm bisikletlilere selam veriyorum ama çok az kişi karşılık veriyor :)
Ayrıca Eski Edirne Asfaltında birçok bisikletli görüyorum bu aralar, Bayrampaşa civarında epey kişi var anlaşılan.
Bir ara hep birlikte 10-15 kişilik bir tur düzenleyelim, eğlenceli olur. Kesin karar verilirse bu başlıkta ki herkese mesaj atarım. Ama ramazan başlayacağından katılım fazla olmayabilir.

@Özgür KK
Bende okadar çok kişiye selam veriyorum ki hatırlamam mümkûn degil inan Ama selam verirken düdük çalarım düduk çalmışsam bendirim :) Ramazan geldi sahur yapabiliriz uygun olan arkadaşlar ile sahilde 3 5 kişi olsak çok zevkli olucagından şüphem yok :rolleyes:

@Yağız Yılmaz

Bende isterim güzel olur müsayit zamanlarda birlikte pedal çevirmek umudu ile bol pedallı günler pedalşör dostum :rolleyes:

Ben hemen her akşam (Ramazan sonuna kadar gün aşırı) saat 21:30' dan sonra Eski Edirne Asfaltı' ndan Bereç-Tuna-Bayrampaşa-Topkapı ve aynı güzergahı geri dönerek Yıldırım' dan Adapark etrafı ve geri dönüş Eski Lunapark yapıyorum. Kron 500HD Turuncu Renk bisikletim. Kaskım ve eldivenlerim kırmızıdır. Beni gören durdurabilir.

Geri