Scudo Sports

Bayrampaşa

O halde isteyen kişiler ile hafta içi bazı akşamlar turlayalım. Mesela iftardan sonra buluşup duruma göre 1-2 saatlik turlar yapabiliriz.

Gönüllü varsa bu akşam buluşabiliriz. Buluşma saati 21.45 olsun, bu çevrede turlayalım. Uygun olursanız farklı bir bölgeye, Ortaköy'e de gidebiliriz, fark etmez.
2-3 gündür bisiklet sürmüyorum, bu akşam eğlenceli bir tur yapmak istiyorum.

Scudo
@Özgür KK bugün yetişemeyebilirim fakat eğer sözleşirsek eğer yarın akşam ortaköy sahil şeridinde size eşlik edebilirim.

(link)

iyi pedallar dilerim.

turlar devam ediyormu?
eğer devam ediyorsa ben de katılmak isterim.

Merhaba arkadaşlar ben de Bayrampaşa tunadan sizlere katılmak isterim. Tabi bisikletimi alabilirsem :D aslında ben sizden bisiklet tavsiyesi almak istiyorum bütçem kısıtlı 700-800 civarında. Artı aksesuar ve kask içinde ekstra harcama yapmam gerekecek. Aklımda carraro crs 600 var donanım olarak iyi ama görüntüsü hoşuma gitmiyor kron xc500 V hoş fakat maşası hakkında kotu şeyler duydum bir ne yapsam bilemedim. :(

salcano astro 241 var bende gayet memnunum nakit alıcaksan eğer eminönünden 600-650 civarına alabilirsin

Sağ olun fakat salcano düşünmüyorum nedense içime sinmeyen bir marka

forumda ilgili bölüme bi yaz istersen istediğin özellikleri vs. yardımcı olabilicek tecrübeli arkadaşlar çıkar mutlaka

Olası tur arkadaşıma ters bir şey söylemek istemem fakat forumda onlarca değil yüzlerce konu var seçimle ilgili :)

Mesela arama kısmına yalnıza bütçem 700 tl yazdım 512 sonuç çıktı : https://www.bisikletforum.com/googl...forum.com%2Fforum.php&ref=&ss=4359j2200429j17

Tuna lisesinin önünden her turumun başlangıcında geçiyorum.

Bu arada Oğuz Tüm turlar devam ediyor mu diye sormuşsunuz. Biz 3 kişi birlikte düzenli turluyoruz. Fakat bu konunun 2. sayfasından sonra ki kişiler ile turlamıyoruz, bir defa tur ayarladım, son anda herkes katılmaktan vazgeçti. Ben de bir daha konuyla ilgilenmedim.

Ciddi bir şekilde çoğu turumuza katılacak, gezi temposunda sürecek, tüm güvenlik ekipmanlarını kullanacak, iç lastik-alyan-yama-pompa düzenli yanında taşıyacaksan bize katılabilirsin. Ama genelde turlar 70-80 km ve üzeri oluyor. Ve arkadaş ortamı oluyor, yarışmıyoruz. Mesela yavaş yavaş, temiz hava alarak Kemerburgaz üzerinden Belgrad'a gidip orada marketten birşeyler alıp yemek yiyoruz ve sahil üzerinden dönüşü yapıyoruz.

Katılmak istersen mesaj at.

Tuna lisesine yakın oturuyorum inşallah bisikletimi alınca sizinle düzenli turlamak isterim :) eminim güzel vakit geçiriyorsunuzdur bir an önce turlara katılmak için sabırsızlanıyorum

Bayrampaşa aAkvaryumun ordayım bende katılabilirim turlara. Tabii önce sizlerinde tavsiyelerinizle şu eksiklerimi tamamlamam lazım. Tamir setim vesaire yok nasıl temin edebilirim ? Bana kaça patlar ? Nereden almamı tavsiye edersiniz ?

@PiskinKerem

alibeyköy mısıra gelmeden (caminin 50 metre gerisinde) şen bisiklet var orası uygun çok pahalıya patlamaz tamir seti alıcağına yedek iç lastik al daha çok işini görür yollarda vakit kaybetmezsin.(altarnatif olarak b.paşa forum istanbul decathlondanda bakıp alabilirsin)

Anliyorum. Peki sizce bana bir sele cantasi yeterli midir? Baska neler gerekli tamir icin ?

@PiskinKerem

yeterlidir. hatta sırt çantası kullanıyosan ondada taşıyabilirsin malzemelerini.

salı sabahı adapazarına gitmeyi düşünüyorum kamplı tur olucak gelmek istiyen arkadaşlar varsa faceden emre durel diye ekliyebilirler ordan iletişim kurabiliriz

Günaydın arkadaşlar hala bisikletimi alamadım sanırım alamayacağımda. Gürkan Genç ile eposta yoluyla konuştuktan sonra içime Bi umut doğmuştu. Ona bir hikayemi anlatmıştım o da bana kendi hikayesi ile karşılık vermiş. Neden olmasın dedim. Ama başaramadım. Bisiklet için para biriktirecektim. 90 Tlm olmuştu. Maalesef 50 Tl sini ihtiyaçtan kullanmak zorunda kaldım. Ne kadar mesai yapsam da o parayı biriktiremeyeceğimi anladım. Kalan 40 Tl ile küçük bir şey alıp paylaşım bölümünde ihtiyacı olan birine hediye etmek istiyorum. Kendi hayalimi gerçekleştiremesem de başkasının hayaline katkıda bulunmak beni çok mutlu eder :) bunu buraya yazıyorum çünkü hayalimi gerçekleştirebilseydim sizlerle turlara çıkabiliriz diye düşünüyordum ne bileyim işte arkadaş, yoldaş olabilirdik. Sizden bir ricam var eğer tuna caddesinden geçerseniz zilinizi çalar mısınız? Belki denk gelirsek size bir el ederim :)

Merhaba arkadaşlar. Ben de Cevatpaşa'da oturuyorum. Her gün işe gelip giderken bisiklet kullanıyorum. İş yerim Karayolları'nda. Bisikletim ucuz toplama bir MTB. Kısmetse 700 liraya kadar bir yol/tur bisikleti bakıyorum. Şimdilik altımdaki külüstür ile pek tur falan yapamam gibi geliyor. Sabahları (08:30-09:00 arası) ya da akşam üstü (18:30-19:30 arası) Eski Edirne Asfaltı'nda mavi MTB mavi kask mavi eldivenli birini görürseniz selamlaşırız. Hatta durdurabilirsiniz muhabbet ederiz :)

Dün Eski Edirne Asfaltında Taşköprü MNG kargo civarında karşı yoldan gelen top sakallı, kırmızı kasklı ve altında kırmızı beyaz bir yol bisikleti olan bir arkadaşımı gördüm. Son anda fark ettiğimden selam veremedim. Burada yazıyorsa belki görür :)

@Ugur Basdag

Her turumda geçiyorum o caddeden, yayaların durumuna bağlı olarak zil de çalıyorum. O cadde de nedense yaşlı teyzeler hep yola atlıyorlar.

Geri