Scudo Sports

Bayrampaşa

@Özgür Kılınç

Arkadaşım yorulma yolda kalma konusunda sıkıntın olmasın. Ben geçen hafta bir arkadaşımla baltalimanına kadar gittim toplam 60 km yaptık. Arkadaşım hayatında ilk defa 5-10 kmden fazla yol yaptı. Bisiklet turlarında bir felsefe vardır. Herkez en zayıf kadar güçlüdür. Keşke benimde bacaklarım ağırsa yine:) kas olacak onlar:)

Scudo
@volkan rözet

Turu tamamladım. 40 km yaptım.
Bacaklarımda ağrı yok ama 25. km den sonra omuzlarım çok ağrımaya başladı. Şimdi seleyi biraz alçaltıp öne alacağım.

Ayrıca 1 aydır ağrılara alıştım. Spor salonuna kayıt oldum 1 ay kadar önce, ilk 1 hafta ağrıdı, 3. hafta ağırlıkları arttırdığımda 1 hafta ağrıdı, geçen hafta bisikleti yeni aldığımdan hiç uğramadım salona muhtemelen tekrar ağrıyacak :) Şimdi omuzlarım da ağrıyor. Ama şöyle de bir durum var sınavlara çalışmaktan yıllarca hiçbir spor ile ilgilenmedim. Birçok hobi ile ilgilensem de hiçbiri için hareket etmem gerekmiyordu. Şimdi ise 1 aydır devamlı spor yapıyorum ve şimdiden 3 kilo verdim. Ve kendimi çok iyi hissediyorum.

Gelecek cumartesi görüşürüz o halde. Ancak baştan uyarayım dönüşte düz yolda bir sorun olacağını sanmasam da İMÇ'nin yokuşu tırmandıktan sonra geri dönemeyebilirim. :)

@Özgür Kılınç

Görüşürüz dostum. Kendimizi fazla zorlamadan gitti yere kadar hafif tempoda gidicez. Bu arada sendeki Trek Fx ince teker olduğu için bize göre daha az yorulursun :)
Bu arada sitede bazen aksaklıklar oluyor girilemiyor böyle bir durumda mailleşmek en mantıklısı bana "beser.kerim@gmail.com" adresinden ulaşabilirsiniz detayları konuşuruz cep telefonlarımızı kaydederiz.

İmç'yi problem etme özgür benim rotamda İmç yok=) muhtemelen bereçte start alacağız ve edirnekapı fatih beyazıt sultanahmet eminönü karaköy beşiktaş ortaköy baltalimanı ve duruma göre daha ilerisi. sizin içinde uygunsa tabi. uzun süren bir analiz yaptım ve en az yokuş içeren rota yaptım.

volcano__21@hotmail.com buda benim mail adresim

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@volkan rözet
Emeğiniz için teşekkürler. Sahil yolunda bisiklet kullanmak keyifli gerçekten hele birde rüzgarı arkanıza alırsanız, Kuzen ile geçen yıl Belgrad ormanına gitmiştik Eyüp -> kemerburgaz->Belgrad dönüşü de Sarıyerden yapmıştık 100 km'yi bulmuştu çok keyifliydi. Belgrad ormanına gitmenin diğer bir yoluda Bizim buralardan habibler -> prinçi köyü yolu - >Prinççi köyü kemerburgaz yolu->Kemerburgaz -> Belgrad diye bir güzegah var... bu yolu bilen veya deneyimi olan varmı?

Kemerburgaz belgrad yolundan 2 hafta önce gittim. Orman yolu gayet hoş ve güzel (manzara olarak) Ancak yazışmalarınızı okudum şimdi yokuşlarınız biraz zayıf sanırım. Orman yolunda yaklaşık 1-2 km.lik yokuşlar var. Ayrıca emniyet şeridide yok çizgi yanı hemen 1-1.5 mt'lik meyilli. Yinede sizin tercihinize kalmış ama. Ben olsam yne giderim oradan :)

@Ceyhun BAYDOĞAN
Evet oraları çok güzel. Trafiğin az olduğu yerlerde bisiklet kullanmak herzaman güzeldir:) . Bu haftalık baltalimanı yapıcaz ondan sonrada duruma göre de belgrata da gideriz..
http://i41.tinypic.com/r2vwxh.jpg

@Kerim BEŞER

Kondisyon sorunu olmadığını düşünelim, trek 7.2 ile belgrada gidilebilir mi? Lastikler oldukça ince ve arabaların asfalt lastiği gibi asfalta uygun dişleri var.

İnce lastik herzaman avantaj. Hem gitmek istedikten sonra her türlü gidilir zaten :) ben sedona 701'le gittim lastiklerde mtb lastiğiydi yani oldukça dişli ;)

s.a habibler pirinççi yolu km olarak daha kestirme olabılır.yalnız iyi eğimlere sahip iniş ve çıkışlar var..

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@ilyas yiğit

Haklısın arkadaşım fakat seninde söylediğin gibi iniş ve çıkışlar için tecrübesiz birkaç arkadaşımız var. Ben eminimki bu haftaki turumuzdan sonra yaşadıkları tecrübe sonraki turlar için çok faydalı olacak.

Dün, yani cumartesi günü Kerim abi, Volkan abi ve Ozan abi ile eğlenceli bir Baltalimanı turu yaptık. Toplamda buluşma noktasından gidiş dönüş yanlış hatırlamıyorsam 52 km tuttu. Evden geliş ve eve gidişi de eklediğimizde ortalama 60 km lik bir tur oldu. Oldukça eğlenceliydi.

Ancak 3'ü de çalışan kişiler olduğundan ancak hafta sonları uygun oluyorlar. Hafta sonları bu turlara devam etmeyi düşünüyoruz.

Ama ben Hazırlık sınıfında olduğumdan ve dönemin bittiğinden dolayı her zaman uygunum. Bu çevrede oturan hafta içi işi olmayan kişiler varsa birlikte turlayabiliriz. Ben genelde salı-perş-c.tesi-pazar bisiklet sürüyorum. Ama duruma göre değiştirebilirim sorun olmaz. Katılmak isteyen olursa belirleyeceğimiz bir rotada bisiklet sürebiliriz. İster kısa, ister uzun bir rota olabilir.

@Özgür Kılınç
YEDEK İÇ LASTİK BULUNDURMAN VAKİT KAYBINI ENGELLER EVE DÖNDÜĞÜNDE DİGER LASTİĞİ TAMİR EDERSİN :rolleyes:

Abilerim :) merhabalar, ben ve arkadaşım bayrampaşa belediye nin orda oturuyoruz. Turlara katılmak isteriz. Suan da ekipmanimiz yok ama :( bu arada yasimiz 16

Avcılardan selam lar arkadaşlar Avcılar Eminönü arası hafta sonlari tura ne dersiniz?

Konuyu güncelleyeyim.
Gelecek haftasonu galiba Kemerburgaz turu yapacağız, ama kesin değil.

Hafta içi turlamak için halen bir arkadaş aramaktayım. Dün tek başıma Zeytinburnu sahilden Ortaköye gidiş ve eve dönüş turu yaptım. Çok eğlenceli ama bir kişi daha olsa, daha da eğlenceli olacak.
Bayrampaşa, GOP, Eyüp, Terazidere, Zeytinburnu, Esenler civarında oturanlarla birlikte turlayabiliriz.

Selamlar,

Foruma yeni üye oldum. En son 18 yaşımda bisiklet kullanmıştım. Bugün yeni bisikletimi teslim alacağım (Kron XC 500 HD). Üzerimdeki acemiliği atana kadar kısa turlara katılabilirim. Haftaiçi 21.00 - 23.30, haftasonu Pazar tüm gün turlayabilirim.

Bayrampaşa / Kartaltepe' deyim, eski lunaparkın mahalinde.

Merhabalar herkese, normalde okulum gereği Kıbrıs'ta sürüyorum. Oturduğum yer GOP Merkeze çok yakın. Tatille birlikte ve yeni aldığım bisikletimle İstanbul'da da bu hafta itibariyle turlara çıkmaya başladım. Partnerli yada grup halinde turların dahada keyif vereceğini düşünüyorum. En yakın organizasyonda görüşmek üzere, haberlerinizi bekliyorum.

merhaba arkadaşlar ben eyüpte oturuyorum hafta içi veya hafta sonu turlamak isteyen arkadaşlar turlara çıkabiliriz hafata içi 20.30 hafta sonu saat fark etmez durama göre

Geri