Scudo Sports

Bayrampaşa

Kardeşim senin kadar 2 kelime selam vermekten aciz adam göremedim.

Scudo
@cihat erk

BUDA siz olsanız nirvanadamı olurdunuz diye bir iğrenç bir espiri yapmadan dayanamayacağım

bisikletiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Merhaba,

Adım Özgür, 19 yaşındayım. 1 haftadır bisiklete binme hevesi geldi, eski bisikletimi çıkardım, biraz bakım yapıyorum. Eskiden çok aşırı sürerdim bisiklet, sonra sınavlar vs. derken bıraktım. Şimdi daha bilgili olark ilgilenmek istiyorum.

Size bir sorum var. Boyum 1.70 civarı. Bisikletim 18 vites, 24 jant sanırsam. Yani 18 viteslerin küçük boylarından, Geroni marka. Pedaldan, sele demirinin başlama mesafesine uzunluk 40 cm. Sizce bir süre beni idare eder mi ? Biraz küçük gibi duruyor.

Eğer bisiklet sürmekten vazgeçmezsem, ileride daha iyi bir bisiklet alırım ancak önce emin olmam gerekiyor süreceğimden. Sizce idare eder mi o bisiklet?

Bu linkte boylara göre kadro boyları var , senin boyunla bisikletin ölçüsüde uyuyor.
(link)

Merhaba arkadaşlar,

B.paşa da Forum İstanbul'un 10 dk uzağında oturuyorum. Beşiktaş taraflarına beraber turlayabileceğimiz bir arkadaş arıyorum.
Ancak tempo düşük olacak çünkü bisikletimi alalı 3 gün oluyor. Mesafe olarak toplamda 30-40 km ancak oluyor bu kadar mesafeyi giderim. Fakat yokuş çıkışlarında sık sık 2-3 dakikalık molalar veriyorum. Kısaca çok hızlı bir tur olmayacak.
Bisikletim Trek FX 7.2 Şehir-Tur Bisikleti, siyah renk. Yolda görürseniz durdurabilirsiniz :)
Ek olarak şu an eldiven ve km saati hariç bir aksesuarım yok. Kaskım, gözlüğüm, pompam, yama setim vs.. hepsi kargoda, ABD den geliyorlar. 2-3 haftaya ancak gelirler.
Fakat çocukluğumdan liseye kadar kesintisiz bisiklet kullandığımdan amatör bir kullanıcı değilim, yolda rahat kullanabiliyorum.

Tur için 1-2 gün içerisinde arkadaş bulabilirsem hafta sonu sabahı yola çıkabiliriz. Hafta içi de olabilir fark etmez, okul sorunum yok.

Bu arada adım Özgür, 19 yaşındayım, İTÜ Hazırlık sınıfın öğrencisiyim.

Dostum bende bazı hafta sonları sultangaziden -> ortaköye gidiyorum toplamda 45-50 km buluyor. Denk gelirse bereçte benzinlikte :) buluşup ordan devam ederiz. Bu arada sende beni görürsen durdurabilirsin :)
http://s4.postimg.org/d049tp299/27052012248.jpg

Bende hergün esentepe den kalkış yapıp veznecilere gidiyorum :D.Kimseyi görmüyorum yolda sıkca gördüğüm iki bisikletli var onlar da ne selam alıyor ne selam veriyor.Görürseniz bi selam verin ben dururum beklerim.

@Kerim BEŞER

Bir ara birlikte turlayalım eğer siz de isterseniz. Benim en uzun turum şimdilik 30 km. Bir de kaskım, çantam, yama setim kargoda olduğundan 30 km üstüne pek cesaret edemiyorum. Lastik patlarsa yürüyerek dönmek istemiyorum :)
2-3 hafta sonra kargolarım elime geçer, o zamana kadar ben de biraz daha pratik yapmış olurum. Ardından kabul ederseniz Ortaköy turu yapabiliriz.

@Özgür Kılınç

Kendini hazır hissettiğinde gideriz ve Kask olmadan olmaz... bu topik üzerinden haberleşiriz.

@Özgür Kılınç

Bende Bayrampaşa'da oturuyorum arkadaşım. Forum istanbula senden biraz daha yakınım:) saat 2 gibi yola çıktım Beşiktaş'a kadar gittim az önce eve geldim. Yalnız ben sadece haftasonları çıkıyorum. Bir ara bulunup beraber gidebiliriz.

@volkan rözet
Özgür arkadaşımız hazırlığını yaptıktan sonra buluşup bi yerlere gideriz.. Böyle grup halinde olunca insan daha güzel vakit geçiriyor :). bu arada bende size eşlik etmek adına size daha yakın yerden katılabilirim mesela forum istanbulunun girişinde minübüslerin beklediği yerde olabilir.

• Beğen
Tepkiler: volkan rözet
@Kerim BEŞER

Çok güzel olur aslında forum İstanbula girmenize gerek yok ben bereç benzinliğe gelebilirim sizin içinde uygunsa tabi. Zaten yolumun üstü Fatih Beyazıt Sultanahmet Eminönü üzerinden gidiyorum hep. Yarın sabah Belgrad'a gitmeyi planlıyordum fakat araç portu bulamadım iptal oldu. İsterseniz yarın bir tur yapabiliriz.

• Beğen
Tepkiler: Kerim BEŞER
@volkan rözet

Kadıköy deki tura katılmayı düşünmüyor musunuz ? Ben gitmeyi düşünüyordum ama kask olmaması rahatsız ediyor. Bu nedenle şu sıralar standart yaptığım tur; forum istanbul - cevatpaşa otobüs durağı - eski edirne asfaltı - b.paşa - terazidere - forum istanbul

@Özgür Kılınç

Dün siteye ulaşamadığımız için sağlıklı planlar yapamadık. İsterseniz önümüzdeki Cumartesi buluşup güzel bir tur yaparız. Özgür arkadaşım sende kaskı çok sorun etme bence. Kasksız çık demiyorum Carrefour'da 30-40 liraya güzel kasklar var idarelik al bir tane kendi kaskın geldiğinde yedekte tutarsın.

Sitedeki aksaklıktan dolayı mesajını şimdi görüyorum bu gün müsaittim... haftayada uydurmaya çalışırız. Müsait alursanız beraber bişeyler yaparız

@volkan rözet

Evet arkadaşlar önümüzdeki hafta birşeyler yapmak dileğiyle bu arada kask konusunda volkan arkadaşımıza katılıyorum.

@Kerim BEŞER

Ben Cumartesi için bir etkinlik yapalım diyorum. Mesela öğlen 2 gibi başlayıp istediğimiz saatte bitirenileceğimiz duruma göre baltalimanı hatta Sarıyer'e kadar uzatanileceğimiz düşük tempolu bir tur hiç fena olmaz.

Çok eğlenceli olur fakat ben o kadar mesafe sürebilirmiyim bilmiyorum. Şu ana kadar bisikleti aldığım gün de dahil toplam geçen 5 gün de 80 kilometre yapmışım. Ortalama saat de 20 km hızla kullanıyorum.

Birazdan Ortaköy Trek turu yapmayı deneyeceğim. Yaklaşık 35 km , bisiklet için ayaklık alıp döneceğim. Tur bitip eve geldikten 1 saat sonra bacaklarım ağrımazsa gelecek hafta birlikte tur yapabiliriz.

Geri